OZBILJAN KUPAC-PRODAVAC

Smederevo

Član od: 10.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je naručio nekoliko reflektora koje nije preuzeo. Potom se više nije javljao na telefon. Izbegavati saradnju
Dogovor je bio 3 za 1500 din,sto je ukupno 4500 a ne skoro 6000din, postarina nije 1500 din!!! To drugom pricaj price!!!pozz i izbegavajte clana jer ne govori istinu!!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi je haubu za alfu 147 sve kriva , polomljen far a navodno stavljena nalepnica lomljivo za kurirsku sluzbu i krilo sve je iskrivljeno , tako da sam morao sve da kupim ponovo, ne javlja se na tel i adresa glasi na zesko ime i prezime
na prodaju je bio ceo nov far i celo novo levo krilo i to je bilo na slikama,i naglaseno sve je bilo u opisu,a haube nije ni bilo na slici niti se prodavala,vec je doticni sam pitao i molio da mu posaljem iako je kriva,a far je nov a isto je navedeno da se za transport ne odgovara,niko pa cak ni ja,tako da izvolite u kurirsku sluzbu pa se njima zalite,i nemoj da lazete nijednom me niste ni pozvali,mnogo neistine govorite krivo....Broj pise tu i u svako doba sam dostupan a vi niste ni pokusali ni da me pozovete,zato nemojte da LAZETE!!! Sve ste znali,za haubu,a Far sto su vam razbili to se njima zalite,ja sam poslao ceo nov far,i obelezeno je bilo Pazljivo rukovati lomljivo,izvolite u bex pa se njima obratite,ja znam sta sam poslao!!!! I kako to posle mesec dana tek sada kriva hauba,gde ste do sada bili mesec dana unazad,vec posle mesec dana odjednom kriva,i posle mesec dana stize ocena!!! Sa moje strane znam i stojim iza svega,kako sam slikao polomljen far u param parcad onda ako je na slici bio i lepo se video nov ceo far,i posle mesec dana se razbio i stize negativna!!! Hvala!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.