Paja Djovani

Novi Sad

Član od: 04.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene ali član nije korektan jer ne zna šta hoće. Najpre se javio, takođe cenkao da li može jeftinije (diesel jakna od 100 eura koliko je duks u radnji), najvio dolazak ali zbog prirode posla nije mogao odmah da dodje pa sam ja otišao do drugog stana po jaknu koja mi tamo stoji i ubacio kod mene u auto da je imam kod sebe kada se član javi, kako bi njemu olakšao preuzimanje. Pozvao sam ga uveče da preciziramo, on je rekao da trenutno ne može ali će me zovati sutra. Zamolio sam ga da mi se bela jakna ne vrti po kolima da mi bar javi. Niti se javio niti je došao. Pustio sam mu naknadnu poruku na koju nije odgovorio što može i administrator da potvrdi. Nije problem što nije kupio, samo da se ljudski javio i da kaže odustajem, nikakav problem ali zbog ignorisanja a ja išao u drugi stan po jaknu i vozao je u autu 3 dana i na kraju ignorisanje - e zato sam odlučio da dam negativnu ocenu. Ni jednu reč nisam slagao odavde a ako je čovek shvati će da ničije vreme nije za traćiti. Zaključak: neozbiljan kupac bar u mom slučaju.
Neverovatno koliko pakostan clan da vec treba uvesti neke mere na ovom sajtuNiti je receno da cu kupiti proizvod plus pitanje dal mi odgovara.Znaci svako ko posalje poruku i pita za nesto ako neuzme dajete negativnu ocenu.Zabranio bi ovakvim clanovima uopste koriscenje ovog sajta.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavam da dajem negativne ocene, ali prosto zbog ovakvih moram. Prvo mu je bio oglas na 5000din, ja sam mu se javio i rezervisao. Dogovor je bio da mi posalje posle Nove godine jer nisu radili kuriri. Prodje Nova, on mi kaze ej nudi mi jedan 6000, ajde ako hoces na 5500 da ti posaljem. Ja sam pristao jer nije mi bilo bitno za 500din vise manje. . Dodje Bozic on opet nikako da posalje kaze ne dolazi kurir, pa mi lik salje slike kako mu decko nudi 7000dinara odma da mu da, i on meni kaze daj 6000din pa da saljem. Nisam pristao ne zbog 500 dinara, nego zato sto menja dogovor po 2,3 puta. Negativnu dajem iskljucivo jer nije ispostovao dogovor i povecavao mi cenu, iako smo se dogovorili sve. Ne preporucujem za saradnju.
Druze ne rade kuriri od nove godine plus nedodju po 2 dana jer nemaju radnika dosta dugo trgujem i znam neces dobiti patike jer si jako bezobrazan dobijem ponudu vise za 2000 normlano da cu njemu slati.Obucu niti saljem samo licna dostava i neznam sta nije jasno od sada samo radim na licno preuzimanje,nemam ja ceo dan vremena da cekam kurira imam posao koji radim.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednostavno veoma neozbiljan prodavac Dogovorili se i dao mu podatke za slanje medjutim prodao ga nekom drugom jos drsko odgovara kakvo slanje ja sam prodao telefon Clan za izbegavanje
Nevidjen slucaj,nije ni cudo sto imas toliko negativnih,receno ti je da ima zute mrlje ekran I ti mene prisivljavas da ti saljem ko si ti?? jos me ocenjujes za taj sitan iznos stvarno ne korektno sa tvoje strane.Telefon je ovde prodat u gradu nisam reko da saljem plus saljes podatke normalno je ko mi je ovde u gradu da cu njemu prodatiSta nije jasno?Izbegavajte ovog clana... .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.