Pajčo

Varvarin

Član od: 01.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam telefon od doticnog coveka koji mi je tvrdio da je ekran i toch ispravan 100% nego da je problem u softveru. kad je stigao telefon i odnet u servisu tamo su zamenili plocu i utvrdili da polovina tocha ne radi. Nazvao sam coveka i rekao mu to, on je naravno poceo sa pricom kako nije prevarant kako su mi to zaj.... u servisu i td i td, Kako je mozda neki njegov majstor pokvario telefon. Tako da se sada mogu Slikati samo sa telefonom od 6000dinara : D Opomena samo od mene , da se nebi nasli u situaciji kao ja. Niti cu ja da osiromasim za 6 hiljada niti ce on da se obogati! !! Ne razumem ovakve ljude koji tvrde da je nesto ispravno a posalju ti neispravnu stvar! !! !!
Momak je nazvao pitao koja je zadnja cena ja sam rekao 5000 ponudio mi je 4500 nisam pristao ponudio je 4700 nisam pristao zatim mi je rekao da posaljem za 5000 na sta sam mu odgovorio da mi prvo posalje poruku na k.p da bi se ocenili ja sam zahtevao licno sto se telefona tice telefon radi par sati pa se ugasi pa ne dize sistem pa podigne a sve vreme tac radi problem je bio sa plocom momak je odneo telefon kod majstora nestrucnog verovatno koji mu je prilikom menjanja ploce ostetio neki konektor na tacu trazio sam broj od majstora ali momak kaze da ne daju broj od servisera sto se mog postenja tice tu su ocene a imao sam situaciju vidite u oglasima htc 820 kada je decko greskom upisao 1100 umesto otkup 11000 preko racuna je dobio jos 9900 i ako je greska njegova tako da se Paja ne bi obrukao ni za 5000 ni 25 hiljade ali ne mogu da priznam reklamaciju za nesto sto je zajebao neki tamo majstor suster molim odgovorne da mi se ponisti ocena toliko
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.