Papalaska 0638009599

Beograd | Voždovac

Član od: 20.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je poslao robu koja je oštećena i tražio da se o mom trošku dvaput bude plaćena poštarina njemu da se pošalje i da se plati ponovo kada bude stigla druga roba. Izbegavati saradnju sa korisnikom.
Traka nije dobro montirana i zato je ostecena, sto je receno u razgovoru telefonom. I pored toga sam prihvatio da zamenim traku ali da troskove isporuke snosi kupac zbog ostecenja tokom montiranja.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu lepo pise da za neonku od 60 cm/ "netreba nikakvih dodataka". Nisam dobio kabl ni prekidac za neonku. Drugo, lampa je poslata kurirskom sluzbom(bez najave) "City go" koja je duplo skuplja od podrazumevane postanske sluzbe. On je na Vozdovcu a ja u Borci.
Suvisan komentar posto me je covek blokirao da ne mogu da ga oceni. To zna a nezna kad se porucuje roba da kupac placa postarinu koji ga je zvao 2 sata pre isporuke . Zvao telefonom vise puta objasnjeno komunikacija na Kp-u poslao podatke za isporuku i opet objasnjeno i proporuceno sta mu odgovara posto je trazio slabije usput naglasio vise puta novac nije bitan a kurira zakinuo za 20din koji mu je uredno ponudio da vrati robu ako mu je isporuka skupa od 370din a ja sam mu nudio da dodje i licno preuzme neonku nije zeleo daleko mu je. Zavrsicu opet Suvisan komentar.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Htela bih da ocenim gospodina i da upozorim sve clanove KP da prvo kontaktiraju doticnog preko poruka na KP sto on izbegava nebi li izbegao ocenjivanje, jer jedno pise na oglasu, drugo vam kaze preko telefona a trece vas saceka kad vam stigne paket ili odete po predmet iz oglasa, strasno ne profesionalno , pokvarena roba, napravio mi je bespotreban trosak i bio jako ne ljubazan. .. Treba ga zaobilaziti u velikom luku! !!
Posto je doticna iznela nebulozne lazi o meni i mojim proizvodima evo kompletan post sa doticnom i sa tim bi zavrsio . I toliko o mom izbegavanju i toliko o nekoj osobi ko zna kakvoj. Usput nista nije kupila od mene, niti me zvala telefonom, ne znam odakle trosak (cak ni telefon nije koristila) i neispravna roba... Sladjana Odgovori Nemojte slati led traku,docice moj brat po to sutra u toku dana...posto vec dolazi da mi to ponese,da izbegnem dodatne troskove...pozz, Zvace vas on na ovaj br iz oglasa 11.04.2015 20:33h Sladjana Odgovori ok,idemo na ovu plavu kao sa slike,ovu jeftiniju varijantu. Ceo kotur,ako sam razumela to je 5m,pa cu ja posle ukrajati... Adresa: ....21300 Beočin Maksimovic Sladjana tel:060 3888 773 Hvala pozz 11.04.2015 16:24h Papalaska Ok... poslacu nije problem prvi radni dan je utorak kod vas je u sredu. ako odgovara napisite sta zelite i adresu... pozdrav 11.04.2015 02:42h Sladjana Odgovori Nista ajte onda da idemo na jeftiniju varijantu ako je vec razlika,mislila sam da uzmem pa da mogu kasnije za nesto napolju da iskoristim... jel mozete da mi posaljete sa bex-om i kad bi to stiglo jer su sad ovi praznici? 10.04.2015 17:17h Papalaska Nije 10.04.2015 01:46h Sladjana Odgovori Dali je ista cena za vodootpornu i ovu koja nije vodootporna? Trebao bi mi ceo kotur pozz

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaomije (prodaje) kinesku fals robu i jos neispravnu. I ucenjuje ako mu dam negativnu da ce i on dati meni, iako sam sve ispostovo i uredno platio, a za uzvrat sam dobio kinesko smece. Pomozite i ocenite slobodno kako ko zasluzuje.
Ja na ovo cak i nemam komentar Ljudi su za ocenjuvanje a ovo... Ovo ili covek koji ne pristaje na reklamaciju ja neznam kako oceniti i ne zelim ocenjivati...

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslaomi neispravnu otvaranu bateriju. svi clanovi neka povedu racuna kad trguju sa ovim clanom.
Ne razumem ovakve clanove ... Lupanje negativnih hobi ??? Reklamacija mi nikad nije bila problem barem to znaju clanovi koji kupuju od mene .. ovaj clan je primio robu u cetvrtak 18.12. Zalio se u nedelju 21.12. U podne kad niko ne radi.. i odma lupio negativnu ocenu a usput je blokirao nalog da ne mogu da mu odgovorim i ostavio br telefona na koji se ne javlja radnim danima ne razumem ovakve clanove sta je dobio samo meni dao negativnu???...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.