Parfemi 023

Zrenjanin

Član od: 22.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Miris kao da je pokvaren, parfem ni nalik na original - daleko od ispostovanog
Mislim da nije bilo potrebe za ovom negativnom ocenom, Mogli ste da mi se javite i da kazete da imate problem sa parfemom. I resili bi, ovako niko nije zadovoljan ni vi a ni ja.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Radio je ostecen sa strane, nije po dogovoru!
Mislim da nije bilo potrebe za ovom negativnom ocenom, bio sam na poslu pa nisam odmah odgovorio. Posle sam pisao decku kad sam dosao kuci nije mi vise nista odgovorio a uvek izlazim u susret ako je neki problem.

TV i Video > Blu-ray plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Daljinski neispravan, bez njega mnoge komande na kucnom bioskopu ne rade. Primedbe tipa platio si ga jefino (sam je odabrao cenu), vrati kompletan bioskop (sto da vracam kad je sve ostalo ispravno) ne priznajem. Tim pre sto je tvrdio da je sve ispravno i prilikom preuzimanja nije hteo da robu probamo. Savet buducim kupcima: obavezno probajte opremu pre kupovine, jer prodavac nikakve naknadne reklamacije ne priznaje!
Ja stvarno ne razumem ovakve ljude, dosao je kod mene da kupi Blurey pleyer kad je dosao ja sam mu rekao da necemo isprobavati kod mene jer je komplikovan za montazu. Ali sam mu rekao da ako nesto ne bude valjalo da moze slobodno da vrati i ja cu mu vratiti pare. Covek me zove uvece i kaze mi da ne radi daljinski i da mu ja refundiram 3000 dinara za troskove. Ja naravno nisam pristao, posle toga mi je trazio da mu dam bar 1000 dinara nazad i to sam odbio. Ali sam mu rekao donesi pleyer kod mene i vrati ga, ja tebi vratim pare i resen problem. Tako da mislim da je covek hteo da pokusa da me zavrne za pare kad sam mu rekao da ga vrati nije hteo, nesto mi tu smrdi. PAZLJIVO SA OVIM KUPCEM!!!!

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Slišalice u oglasu su stajale da su nove, kad su stigle ni blizu od novog. Bile su izgtebane i vidljivo da su korišćene. Trabao je da napiše pravo stanje jer u tom slučaju ja ne bih kupio.
Slusalice su odavde poslate nove u originalnom pakovanju.Covek uopste mi nije javio na telefon da postoji problem nego kad sam dosao kuci sacekala me negativna ocena od njega. Decku se nisu svidele slusalice on je verovatno ocekivao ko zna sta i zato mi dao negativnu!!!!

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj je izgreban. Obavestio sam prodavca koji mi je rekao da je uredjaj bio izlozen u radnji kao reklamni i da je zbog toga izgreban. Na pitanje sto to nije naznacio u oglasu nije dao odgovor.
Bilo je naznaceno u oglasu da je bio izlozbeni primerak,ali zena je odmah dala negativnu ocenu. Sta reci!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.