Parfemi

Beograd

Član od: 07.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Parfem katastrofa tester kao najeftiniji sa buvljaka nema veze sa životom lepo pitam da vrati novac ili da posalje parfem kako dolikuje kaže što kupuješ napamet
Gospodinu ocigledno i treba turska kopija da ,,mirise" celo selo jer se ne razume...zalosno je sto svako skim razmenite poruku narocito ovi sa 0 ocena,0 oglasa mogu da ostave negativnu ocenu i blate clanove koji su godinama na kp prisutni i imaju 99% pozitivne ocene !!!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klasična veoma ružna situacija. Čovek poruči predmet. Mi odmah pošaljemo predmet. Čovek odbije da preuzme predmet. Kaže da će platiti troškove duple poštarine. Ne uplaćuje. Javi se da nije tu pa da će uplatiti čim dodje. Dodje, ne uplati, počne da ignoriše poruke, samo seen/pročitano ostavlja. Klasične prazne priče i veoma nekulturno i nezrelo ponašanje, kao i kaljanje obraza zbog par stotina dinara. Ali dobro, šta kome vredi više. . Negativna kao garažna vrata i veoma oprezno saradjivati sa dotičnim, ako uopšte. .
Receno dolazim s puta u utorak, kasnio stigao u sredu...10 poruka saljete zbog 500din a sam sam se ponudio da platim troskove sto bi i platio naravno...strasno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.