PARLAMENT D.O.O.

Beograd

Član od: 12.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Danas mi stigao telefon koji sam uzeo za sebe i licno sam insistirao da mi telefon uslika radi toga da bi bolje video ivice telefona. Pitao sam ga da li ima telefon duhove i rekao sam mu da duhove preko slika ne mogu da vidim i da cu na poverenje uzeti jer ima toliko pozitivnih ocena, rekao je da nema i da je sve u redu! Kao sto je svima opste poznato da duhovi ne nastaju preko nocu, i bas tad u transportu, kada treba da mi stigne telefon, cim sam ga upalio video sam da telefon ima duhove, crvene senke u pozadini. Odmah sam ga kontaktirao i to mu rekao. On ne zeli to da prizna i tvrdi da to nije tacno. Tako da mi ne preostaje nista drugo osim da mu dam negativnu ocenu za laz i obmanu mene kao potrosaca. A takodje ne zeli da mi nadoknadi finansijski gubitak niti da mu vratim telefon a on meni novac. Takodje bi rekao da je punjac koji je poslao nije napomenuo takodje da je skroz izlepljen i da ima prekid negde u radu kabla. Stoga molim sve clanove, koji bi nesto da kupe za sebe da vesto izbegavaju ovog coveka jer je neiskren ! Ja necu propasti za 6500dinara, ali pazite da vas ne navuce na vecu sumu novca.
Covek pise romane. Telefon je perfektan Kupcu je poslat na Viber vise snimaka ,odobrio je alanje telefona.Šteta što ne mogu snimak da postavim ovde,ali ga imam sacuvanog. Kupac je nakon poslatih video snimaka i vise slika,raznog maltretiranja PRISTAO DA MU POSALJEM TELEFON KOJI JE PERFEKTAN,SPUSTIO MU CENU....DA NE DAVIM VISE....

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mi pošalje trenerku, ostavio sam podatke. Vidim trenerka ne stiže a prodavac me ne obaveštava da nije poslao, javim se i pitam da li je poslato, kaže prodao je drugom. Ne vidim razlog zašto bi prodao drugom kad smo se lepo dogovorili, što je najgore da se ja nisam javio da pitam da li je poslao, on me ne bi ni obavestio da nije poslata trenerka i da bezveze ne očekujem pošiljku. Jako neozbiljno i neprofesionalno, tako se ne postupa sa mušterijama.
zato sto niate pristali odmah, covek me pozvao i uzeo za vise novca. ti si debil za sta mi dajes negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.