Paulownia

Aleksinac

Član od: 05.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto tableta koji je bio na slikama stigao je isti sa razbijenim ekranom, bez memoriske i originalne kutije. Nije se javljao na tel da to resimo a kada se konacno javio rekao je da posaljem paket sa istom otkupninom koji nije ni primio nego se vratio tako da sam opet i postarinu morao da platim. Otisao sam u Aleksinac i trazio na adresi sa otpremnice rekli su da takav ne zivi tamo a u posti su stajala jos 2 paketa na njegovo ime koja nije podigao. Tel nedostupan na poruke na kp ne odgovara. Ovaj komentar dajem samo da se neko drugi ne upeca kao ja na broj pozitivnih ocena koje doticni ima. Poruke i slike tableta kakav je stigao cuvam tako da sve navedeno mogu i da potvrdim
Tablet je poslat sa racunom u originalnom pakovanju , to sto je mozda doslo do ostecenja prilikom transporta nije do mene zaista nisam mogao nikako da pomognem i nadoknadim nastalu stetu, kada se budem vratio iz inostranstva pozvacu Vas i dogovoricemo se sta cemo ciniti, mogu Vam dati neku drugu robu u vrednsti tableta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.