pavle

Niš

Član od: 24.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Monitor od 27 incha mi je poslao u kutiji za monitor od 24 incha, ivice monitora su virile iz stiropora i onda je meni stigao osteceni monitor sa mrtvim delom displeja koji se navodno ostetio u transportu, na to sam dobio dogovor da idem u postu da trazim reklamaciju, naravno kada su u posti videli kako je zapakovano reklamaciju su odbili, nakon sto sam izgubio 2 dana u posti i dobio neupotrebljiv monitor, clan je odlucio da nestane i ne odgovara na poruke nakon sto sam ponudio i resenje za problem, bio sam jako fer i dao sve od sebe da sam resim u posti. Ne preporucujem bilo kakvu saradnju sa ovim clanom! Izbegavati!
Monitor je poslat upakovan u 2 velike kutije sa zastitnim stiroporom, problem je sto u posti nisu zalepili nalepnicu "LOMLJIVO" koja je obavezna u transportu takvih stvari. Apsolutno nije moja greska sto je ivica monitora nagnjecena pri transportu zbog nepaznje radnika poste. Rekao sam clanu da se zali u posti medjutim odbili su reklamaciju jer zele da se operu. Sto se mene tice prihvatio bih i 50/50 da podelimo trosak da ovaj clan nije bio bezobrazan i pisao glupe poruke u pretecem kontekstu. Pored 20+ pozitivnih ova negativna ocena zbog tudje greske mi ne igra ulogu :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.