Pavle

Novi Sad

Član od: 25.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

msm sta reci, poruci robu zavlaci 5-6 dana i na kraj ne dodje po nju. .NEGATIVNA kao kuca

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao "novu" igru koja je bila zapakovana u nekoj fuš foliji, sa vidljivim tragovima koriscenja u pakovanju i ni ne mirise na novo (bilo ko, ako je ikad kupio novu igru, zna o cemu pricam). Nakon kontaktiranja i stavljanja do znanja sta sam zapazio, primecujem da je stavio i koriscenu istu igru po vecoj ceni od ove po kojoj je meni prodao "novu", sa istom slikom i kaze da zna da nece da se proda, a da su ove "nove" (2 je imao) otisle za dan, a nisu, jer kada sam se javio da kupim stajao je oglas 7 dana. Ubrzo nakon toga je uklonio taj oglas, a dao mi je izuzetno lose objasnjenje koje nema veze s vezom i rekao je da nece da se raspravlja i da mu vratim igru, ali da NECE da mi nadoknadi u potpunosti koliko me je kostao taj njegov pokusaj da uvali to i u razgovoru se vidi da je svestan o cemu se radi, kao da sam ja duzan da me snosim posledice. Zasto je uopste uklonio taj novi oglas bas u tom trenutku ako ga je stavio samo da stoji iako je znao da nece da se proda? Neka su mu te pare, neka ih lepo potrosi, ali pazite ukoliko kupujete od njega i obratite paznju na detalje.
Prvo i osnovno,svi moji oglasi su 100% istiniti i potpuni, dolaze sa jasnim objasnjenjima. Svi diskovi su kupljeni u Game Stop Shopu u Americi jer radim na kruzeru pa ih tamo kupujem. Ako oglasim kao novo onda to znaci da je kupljeno kao novo tj. tako su ga i meni dali. Ne znam o kakvim mogucim tragovima koriscenja decko govori jer je cd bio zapakovan u hermetickoj foliji nikada otvaran,nikada instaliran. Dokaz za sve to su priznanice koje i dalje cuvam iz Game Stop Shopa. Kada je kupac upitao o pakovanju i stanju diska isto sam mu objasnio na sta se on dao u detektivsku misiju da me uhvati u lazi i analizira sve moje oglase da bi sebi proitom opravdao svoje ponasanje na sta ja nisam mnogo odreagovao jer nema nikakvih lazi iza mojih oglasa. Kupcu sam ja ponudio opcija povrata novca,ne cak ni on ali je kupac ocekivao da mu ja platim i troskove postarine i otkupa sto apsolutno ne dolazi u obzir uzeci u obzir da sam mu prodao nov proizvod koji je on otpakovao i o zna sta sa njim radio. Bio sam spreman da platim vrednost po kojoj je on kupio. Mislim da se radi o osobi koja je samo trazila razlog i povod za svadju jer je sa proizvodom i mojom uslugom bilo sve u redu. Godinama se bavim trgovinom na KP pre svega zbog kontakata i razmene no radi novcane dobiti . Zao mi je sto zbog jednog kupca i njegovih uvreda da sam spreman da ''prevarim'' za sitnu lovu sve ostale pozitivne ocene padaju u vodu ali svi mogu biti sigurni da sa mnom nema prevare i lazi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.