Pavle

Beograd

Član od: 27.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Garderoberi i ormari

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ogorčena saradnjom. Nisu mi predočili da je orman sklopljen tako što je sav izlepljen, zatutkan. Ja sam laik za te stvari i kao zena nisam mogla da znam. Precutali su. Cak i kada je majstor dosao, nisu mu rekli vec su ga pustili da krene sa demontažom. Naravno da me je majstor pozvao i rekao o čemu se radi, kakav je u stvari to sklop. Gospodin koji prodaje rekao mi je "Zasto niste poveli majstora da vidi kakav je orman? " Da vodim majstora u kupovinu? A to sto su precutali i pustili da majstor krene da demontira, to nikom nista, .. .elem, nisu hteli da vrate sav novac, jer je 30% razmontirano. Zamolila sam majstora da vrati sve kako je bilo i rekla neka zadrže 30e ne moraju sve da vrate sto sam platila. Naravno, pristali su . Zadrzali su mojih 30e ne znam zasto. Ali eto. .ućarili su nesto. Ostala je lajsna koja ide gore, ne bitna . Toliko.
1. Prethodnog dana gospođa je došla da pogleda plakar. Detaljno ga je pregledala i fotografisala, a zatim počela da se pogađa, rekla je kako kupuje plakar sinu (kasnije će se videti da je ovo zanimljiv detalj koji govori o karakteru kupca). Ne pristajemo na spuštanje cene jer plakar je od medijapana, u odličnom stanju i vredi puno više. Gospođa pristaje na cenu i plaća svih 100Eur. 2. Majstori danas počinju demontažu plakara. Skidaju krila, sve fioke, sve police i iznose ih iz stana. Počinju da demontiraju gornju ukrasnu dasku širine oko 10tak cm. Primećuju da je zalepljena, ali nastavljaju dalje. Šrafcigerom odvaljaju oko 80% dužine daske. Lepak je jak, pa sa sobom povlači i deo materijala sa tela plakara. Prelaze na donju dasku koja je bila zalepljena jače, pa uspevaju da odlepe 50% dužine. 3. Majstori tada odlučuju da pozovu gospođu i obaveštavaju je da je plakar lepljen. Gospođa kaže da nije mogla znati da je plakar lepljen, da smo mi trebali da joj kažemo i odustaje od kupovine. Predlaže da vratimo po majstorima 70Eur, a da 30 zadržimo na ime troškova oštećenja i posla da plakar vratimo u prvobitno stanje. Zaključak: Pre par meseci smo kupili stan sa plakarom i nismo znali kakve je konstrukcije. Gospođa se na KP isključivo bavi trgovinom plakarima/ormarima. Jedan od majstora se tokom demontaže čudio kako je moglo da joj se desi, obzirom na iskustvo. Situacija totalno nelogična–gospođa koja je tvrdila da plakar kupuje za sina, što pokazuje koliko je njena priča verodostojna, nije dobro videla šta kupuje. Majstori, koji su, kako tvrde, sklopili 1000 plakara ne vide da je plakar lepljen, nego ga delom rasklope, pa onda to primete. Uz sve to, plakar nije lepljen već šrafljen (lepljena je samo sokla i gornja ukrasna daska). Smatramo da nemamo nikakvu odgovornost za ovu situaciju. Ponudili smo da ovo rešimo na način koji bi bio kompromis, ali je na kraju učinjeno upravo onako kako je gospođa predložila. Zato nam nije jasan komentar koji je dala. Procenite sami…
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.