Pc Shop

Pančevo

Član od: 02.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnih dva displeja, jedan za lg gu 230, a drugi za alcatel ot 991, na zalost jako lose iskustvo sa njima i moja je greska sto sam ih zvao na telefon, a nisam prvo poslao poruku na kp. Poslali su mi oba displeja na lg je radio displej skoro dva dana i sam od sebe je riknuo, a za alcatel su mi poslali OSTECEN DISPLEJ! ! Iako sam se zalio i jedva nasao nacina da doticnima posaljem slike da vide o cemu se radi, odbili su da zamene displej drugim i ubedjivali su me da sam ga postavljao. Na telefon se nisu javljali, a doticni damjan mi je poslao poruku na mail i napisao ovako " Postovani Milose, Kontaktiram Vas u vezi LCD za OT 990. Svaka roba se duplo proverava, proverava se u veleprodaji i proverava se kod nas pre nego sto se posalje. Pokusajte sa pincetom da nanesete blagi pritisak na ta dva pina i da ih nezno ispravite, uveren sam da ce ovo resiti Vas problem. S postovanjem, DR Mobile. ". Kao prvo, narucio sam displej za 991, a ne za 990. Kada sam im poslao poruku na kp da mi odgovore da im dam ocenu koju su zasluzili, blokirali su mu, podneo sam prijavu ljudima koji odrzavaju kp ali ni to nije orodilo plodom! Zato cu sada da ih ocenim preko ovog naloga. Zato ih zaobidjite u sirokom luku i ne narucujte nista od doticne gospode, meni nije do 2700 dinara za koliko su me presli, samo su trebali lepo da se izvine. Toliko od mene!
Robu stvarno proveravamo duplo, tako da sigurno znamo da nije u pitanju bio nas propust, vec propust doticnog koji nije imao dovoljno iskustva u servisiranju telefona i uspeo je da iskrivi konektor. Sada se uplice u pricu i drugi displej koji je sam od sebe crkao, kao sto se i konetkor sam od sebe iskrivio i kao sto su pinovi opet sami od sebe otpali sa konektora. Jedan savet za sve koji hoce sami da popravljaju telefone, a nisu strucni za to, samo lagano, nista na silu jer ce se desiti siituacija kao kod ovog coveka. Na kraju, ovaj covek je ispunio sebe, tako sto nam je dao negativnu ocenu iako zna da je njegova greska od pocetka. Na kraju, naravno da mi ispastamo sa negativnom ocenom, ali naravno da ova ocena ne moze da bude merilo naseg kvaliteta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.