PC Store

Vršac

Član od: 29.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Kaže: "bez ikakvih hardverskih oštećenja", a ono izgoreli konektori za oba hard diska. Drži servis za popravku, a nije video ono što sam ja video čim sam se malo bolje zagledao. Jako loše iskustvo sa ovim prodavcem, moja preporuka je da ga izbegavate!
U oglasu je pisalo da uz laptop ide fioka za hard, posto NISAM MOGAO da nadjem kabal za konektovanje harda, tako da nije ni isprobano tako(isto je kupcu receno i preko telefona). Cena je iz tog razloga i bila manja za isti. Uzeo je laptop bez punjaca zato sto on ima neki sa tom voltazom i amperazom. Kad mi je poslao poruku za ovo ostecenje ja sam mu rekao da mi posalje sliku tog ostecenja i da je hteo najmanji problem bi bio da vrati laptop. Medjutim on nije poslao poruku niti sliku nego je dao negativnu ocenu. Moguce da je sam zeznuo to pa mene krivi sad. Ja imam snimak pre slanja gde se vidi da laptop radi tako da na nestrucne zahvate na laptopu sa strane kupca ne odgovaram!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.