PC-Team

Vršac

Član od: 27.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ovom coveku nista nemojte prodavati jer naruci deo zameni sa svojim pokvarenim i vrati vam ga kao neipravan. prodao sam mu tastaturu za lap top potpuno ispravnu skinutu sa lap topa kom je otisla grafika. odmah me zvao i rekao da je neispravna i da je probao dok je jos kurir aksa bio tu i odmah je vratio i ja budala pristade da je vratim. pa zar je moguce za par minuta kao dok je kurir bio tu da se paket raspakuje, namesti tastatura na lap top i proveri stanje i jos ponovo da se spakuje i vrati nazad. pa to ne moze ni supermen. brat mi je javio posto nisam bio tu da je tastatura stigla i da je flet na njoj pocepan. zato ovom coveku zahtevajte jedino licno preuzimanje da ne biste prosli kao ja jer ovo mi je vec peti put da nasedam na ovakve stvari da posaljem ispravnu i testiranu robu a da mi vrate pokvarenu posto zamene sa svojom neipravnom ili oni pokusaju da ugrade deo a nisu strucni za to samo da ne bi platili majstora i ispravnu stvar pokvare i onda vrate kao neispravno. izbegavanje u velikom luku.
Kao prvo nisam nista zamenio vec sam trazio tastaturu za moj laptop ti si mi poslao sasvim drugi model i flet kabl od tvoje tastature je bio ne odgovarajuci,tj siri za dva pina nego kod moje,i za to mi nije bilo potrebno 10min kako ti kazes vec svega 2min jer se od oka vidi da to ne odgovara,a kurir je bio tu tako da sam samo vratio tastaturu u sve tvoje pakovanje i vratio ti nevidim sta sam to lose uradio time sto sam vratio losu tastaturu,zasto bi placao ono sto mi ne odgovara jer nisam ja taj koji treba da se izbegava kao sto moze da se vidi iz prilozenog gde sam prodao par stavki jer ja slabije prodajem ovde ali kao sto mozete videti imam zadovoljnih kuapaca,ti si taj koji treba da se zaobidje ali nisam ovde da bi se sa tobom prepucavao jer nisam takav kao sto si me ti ocrnio,sve u svemu ja i dalje prodajem ali neznam za tebe i imam jako zadovoljne kupce!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.