PCFOTO

Beograd | Čukarica

Član od: 13.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam mikrofon sa njihovog sajta. Stigao mi je posle 5 dana. Pise da se moze koristiti i za telefon i za kamere. I za kameru treba adapter od 30 do 100 evra, a za telefon isto treba adapter. Koristio sam nekoliko adaptera za telefon. I jedan mi je bio najpouzdaniji. Mikrofon na telefonu snimi zvuk u 20% slucajeva. U ovih ostalih 80% ne snimi nista, nego samo nesto krči. Nazvao sam ih i rekao problem. Samo su rekli zamenite bateriju. Umesto da oni zamene posto je pod garancijom mikrofon. Zamenio sam je i isti slucaj. Propalo mi je nekoliko jako vaznih videa sa velikim ulozima. Ne preporucujem saranju, i zaobilazenje u sirokom luku!
Poštovani, Pokušaću da Vam detaljno odgovorim na sve što ste ovde izneli. Ako i dalje budete imali predloge ili kritike, slobodno nas pozovite na 0642316580. 1. Što se tiče kašnjenja paketa, to zaista nije u našoj moći. Mi sve pakete šaljemo "danas za sutra", dešava se da kurirska služba zakaže, pa da paket kasni. Onog momenta kada kurir odnese paket iz radnje, mi više nemamo nikakvu kontrolu da li će paket stići na vreme. 2. Bubica je kompatibilna sa svim kamerama i telefonima koji imaju konektor od 3.5mm. Na bubici postoji prekidač, kada je na OFF položaju, radi sa telefonima, a kada je na ON položaju može da se koristi sa kamerama. Ukoliko telefon nema taj konektor, potreban je adapter, ili da odmah kupite bubicu koja ide na USB Type-C port (Boya BY-M3). Što se kamere tiče, malo "profesionalnije" imaju XLR konektor na sebi, i tada možete da koristite bubicu uz adapter. Nema govora da adapter košta od 30 do 100 evra, možete ga kod nas kupiti za 15 EUR: https://www.kupujemprodajem.com/muzika-i-instrumenti/mikrofoni-delovi-i-oprema/boya-35c-xlr-pro-pcfoto/oglas/89043945?filter_id= 3. Nije mi jasno kako bubica može da radi 20%, a da ne radi 80%. To je uređaj koji ili radi, ili ne radi. Možda jedino ako kabl negde gubi kontakt. Znam da neke kamera aplikacije na telefonima ne prepoznaju eksterne mikrofone, ali se to reši tako što sa Play Storea preuzmete drugu aplikaciju. Što se baterije tiče, kolega Vam je samo predložio u tom trenutku najlogičnije rešenje, nešto što možete sami da izvedete. Bateriju ne bi trebalo da menjamo mi, ona ne ulazi u garantni rok. Kada kupite televizor negde, ne idete da Vam prodavac promeni potrošene baterije u daljincu, samo zato što je TV u garanciji. Baterije kupujete sami. Bubicu, naravno, nije problem zameniti u garantnom roku, ali moramo je prvo probati i videti da li je zaista neispravna. Za tako nešto morate doći do radnje da je probamo ili da je pošaljete brzom poštom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.