PCGarage

Aranđelovac

Član od: 24.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi nemoj te slucajno da pazarite od ovog. .. Ja kupijo napajanje za kopjuter. . Ono nece da pokrene pokvaren napajanjje mi prodo. . Nijee meni za pare nego sto covek blokiro me na kupujem prodajem a na mobilni se ne javi. . Ja sam dimitrije petrovic. Pisem sa drugarov kupujem prodajem jer me blokiro I nedostupan je na telefonu. Covek zna samo da se dogovori preko kupujem prodajem a ne javlja se na mobilni. Ali boga ima nece na dobro da potrosi te pare.
Coveku nije uspelo, pa me na kvarno kontaktirao samo kako bi mi dao negativnu, prodao sam mu napajanje i pod njegovim izgovorom mu je stiglo neispravno, hteo sam da mu vratim novac nakon sto mi posalje napajanje kako bih se uverio da je zaista tako ali on je nesto mutio i verovatno hteo da mi posalje neki kamen ili slicno. Imam dokaze i pretece poruke i svakakve uvrede koje su mi slali na mobilni telefon.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, najgora stvar je dati losu ocenu jer to znaci da nije bilo nikakvog zadovoljstva u trgovini. Nisam ocekivao od coveka sa puno ocena da uradi sto je uradio, ali eto mi imamo tri negativne potpuno neopravdane pa ipak shvatamo da te ocene nisu 100% pouzdane. Naime, covek mi je poslao nekoliko ram memorija i nekoliko grafickih kartica. Dve ram memorije su ddr2 od 1gb i od 2gb, ostale memorije su stare ddr1 i sve graficke su stare agp, gotovo beskorisne trenutno. Medjutim ipak smo se slozili da sve to platimo odredjenu svotu. Prvo, covek uopste nije ispostovao nase pravilo jasno napisano u svakom oglasu otkupa, koje glasi da prodavac prvo salje nama robu BEZ otkupa pa kad stigne mi je odmah preuzmemo, odmah testiramo i naravno, ako je sve u redu, odmah placamo novac na racun ili postnetom (vazi naravno za slanje kurirom, dakle kad nije licno obavljanje kupoprodaje). Covek je nama poslao robu odmah sa otkupom. Prvo je pogazio nase pravilo, moguce bas jer je znao da roba ipak nije ispravna, i to ne da nije ispravna vec je skroz mrtva. Drugo, platili smo duplo vecu proviziju posti jer je bilo otkupa za koji posta, zargonski receno, dere. Trece, kada sam rekao gospodinu da je roba neispravna on je naveo da je to nasa krivica jer nije preuzeta odmah i sto se zalimo kad je to i tako sve jeftino. Svasta, slozicete se. . Roba je zapravo preuzeta cim nam je stigla poruka o dostavi, evo jedino da smo isli u susret kamionu da ga presretnemo da bismo brze preuzeli. Drugo, nebitno da li roba vredi 10 dinara ili 100.000 evra, ako je prodajete kao ispravnu - ispravna mora biti kada stigne. Vi ste odgovorni za njenu ispravnost i njeno pakovanje. A pritom je gospodin naglasio da je vise puta testirao robu i da je sve ispravno. Dalje, roba je sadrzala RAM memroije kako sam napisao. . ZA sve ove godine koliko se bavim ovim, skoro deceniju, vise puta sam testirao izdrzljivost ram memorija. . Mozete im ogrebati sve moguce pinove i i dalje ce raditi. . Tako da ram memorija moze samo da izgori, da joj ode cip ili da se cela polomi. Dakle u transportu moze da se osteti samo ako je polomljena negde. Ova nigde nije bila polomljena. Ni jedan cip nije izgoreo. Znaci poslata je vec neispravnih cipova. Ako je gospodin zaista testirao - ovo je vrlo dobro znao. Novac nije veliki, ali princip je uvek bitan. Veoma neljubazan kupac nakon sto smo rekli sta se desava, predmet nigde ni blizu opisa, a dogovor ispostovan 0%. Iskljucivo krajnje pazljivo trgovati sa ovim clanom. Ne placati dok se sami ne uverite detaljno u ispravnost robe i biti potpuno pazljiv po pitanju ocena.
Ne znam cemu pisanja ovolikog romana ali da cujete i moju stranu, prodao sam mu kao sto je rekao 2x1gb ddr1 za desktop, 1x2gb i 1x1gb ddr2 za laptop i 5 AGP grafickih 2 od 256mb dve od 128mb i jednu od 32mb znaci sve to za ponudjenu cifru od 1200din...robu koju saljem detaljno testiram i niko mi se nikad nije zalio do sad, za otkup nigde nije bilo naznaceno u njihovom oglasu i podrazumeva se da cu da saljem sa otkupom. U svojim oglasima ovakve stvari prodaju za mnogo mnogo vecu cenu sto mozete i da proverite druga stvar ta roba je stara vise od 15 godina i naravno da nema garanciju desava se i profesionalcima da pokvare neki deo pogotovo kad je star. Ne preporucujem saradnju sa njima osim ako nije LICNO. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.