Peca

Pančevo

Član od: 20.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U prepisci na KupujemProdajem sajtu sam ga lepo sve detaljno pitao o satu, da li mu nešto fali, jedino što mi je naveo od nedostataka je da mu je kaiš oguljen na jedno mesto i to je sve i da nema potrebe da se menja. Ono što očekujem od svakog prodavca je da mi navede sve što fali na predmetu, a izgled sata je itekako bitan, pored funkcionalnosti. Kada mi je stigao sat, stanje koje sam video na njemu je očajno: 1. Sat sa donje strane ( na obodu) oguljen sa svih strana i ljušti se boja ( pretpostavljam da su oštećenja nastala od slane vode iz mora ) ; 2. Kaiš oguljen na nekoliko mesta i jako neprijatno smrdi na znoj - praktično, zamena neophodna ( Ja se ne bih brukao da nekome pošaljem sat koji smrdi na znoj, prvo bih ga oprao ili bih mu zamenio kaiš - 1000 dinara je kaiš od kože, koji sam na kraju i morao da kupim i zamenim, jer ono ne bih stavio na ruci ni u ludilu). Jednom rečju, razočaran sam. Kada sam mu se požalio preko Vibera, rekao mi je šta očekujem od polovnog sata, da bude u fabričkom stanju? Pa druže, očekujem pre svega da pošteno napišeš u kakvom je stanju predmet koji prodaješ, a ne da manipulišeš oglasom. Ako sam te lepo milion puta pitao u kakvom je stanju i da mi iskreno odgovoriš, kažeš iskreno u kakvom je stanju. Na kraju, kada sam ga pitao da mu vratim sat, a on meni novac koliko sam platio, tražio mi je da mu prvo pošaljem sat, pa tek onda da mi uplati nazad novac sa umanjenim otkupom za cenu poštarine ( Iako je njegova greška što mi je sakrio nedostatke na satu, a ne moja).
Sta reci,ovo u životu nisam doživeo,covek da ga tako nazovem,zove pita za sat,kaze svidja mu se jako,pita jel moze jeftinije spustim mu cenu,opišem mu da sat na narukvici ima dva krzanja od kopcanja,sto se vidi na slikama,kaze mi u redu salji te mi video sam,nije strašno,samo plata mi je u petak ili ponedeljak,javim vam se,i tu nastaje uznemiravanje,prvo mu saljem brdo slika preko Vibera,trazi jos,slikam još,kaze mi ok je,sutra me zove na telefon u 5:00 h ujutru da me pita za jos slika,odozdo da mu slikam,i na to pristajem,da bi me i u podne zvao da me pita dali ce lepo da mu stoji sat,ne znam sta vise da mu kažem,kažem decko sat je lep hoce,sutra dan me opet zove pita za mrlju na poklopcu,gde ja vise ludim,i kažem mu decko u reduje odustajem od prodaje,na sta me on moli preko Vibera da mu pošaljem sat i posle više molbi napravim grešku i pošaljem mu sat,koji je danas stigao na isporuku,i naravno zove me pita sto mu nisam naveo za ogrebotinicu na poklopcu sata,to mu jako smeta,i neke nebuloze o koroziji mi prica,sto veze sa vezom nema,kazem mu decko to sto ti trazis je nov sat da nema ni jedan trag koriscenja,mada i nema,ali cepidlaka ce uvek da nadje dlaku u jajetu.U ostalom sta reci za konverzaciju ukupno 64 poruke,lepo mi zena rekla ne salji mu ne deluje mi normalno i u pravu je bila.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Mikser nije "kao nov", sto je stojalo u oglasu. Drugi par žica nije od istog miksera. Elektromotor ne mirise najbolje. Komunikacija odlicna.
Culi smo se u vezi miksera,drugi par zica sam pronasao,i saljem mu,a mikser je kao nov,elektro motor radi odlicno,mikser je radio svega par puta,vise je stajao nego radio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.