Pecanje

Subotica

Član od: 25.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam daiwu laguanu 2500, spomb fox i još neke sitnice. Sveukupno 74eu. Svu robu je ubacio u paket koju nije ni zastitio papirom. U jednu kutiu ubacio je mašinicu sa kutijiom a u slobodni deo kutije ostali pribor koji je leteo po kutiji i udarao jedan o drugi jer je imalo mnogo slobodnog prostora. Bilo mu je teško da ubaci papir i zaštiti pribor. Najveću primedbu imam na mašinicu. Odmah sam mu reklamirao i napisao da hoću povraćaj novca jer je mašinica neispravna i da se jasno čuje kako u mašinici kači deo deo kao metal o metal. On je rekao da mu pošaljem mašinicu i da će mi poslati drugu ispravnu ako je fabrička greška. Poslao sam mu mašinicu i rekao ako ne može da mi pošalje ispravnu mašinicu da ću mu dopoatiti za daiwa ninju. Zvao sam ga mobilnim i nije hteo da se javi. Posla mi je samo poruku mašinica poslata. Poslao mi je drugu mašinicu i još jedan spomb fox koi je opet bio ne zaštićen i bez originalnog pakovanja. Mašinica je opet bila sa istom greškom. Takođe sam tražio da na špulnama, gde se namotava struna, mora imati fabrička nalapnica daiwa i da mora imati i platnenu vrećicu. Ništa od toga nije imala. UPROPASTIO MI JE GODIŠNJI OMOR, JER NISAM IMAO MAŠINICU DA PECAM. POSAVETOVAO BI SVEH RIBOLOVCE DA OBRATE PAŽNJU NA OVOG PRODAVCA, JER VELIKI BROJ POZITIVNIH ICENA NE GARANTUJE DA ĆE TE DOBITI ISPRAVAN ARTIKAL ILI MAŠUNICU KAO U MOM SLUČAJU. LJUDI SE ZALETE I DAJU MU POZITIVNU OCENU, PRE NEGO ŠTO SU PROBALI TO ŠTO SU KUPILI. KADA POSLE ŽELE DA MU DAJU NEGATIVNU OCENU, NE MOGU JER KP NE DOZVOLJAVA DA NEKOG ICENITE DVA PUTA A SAM TIM I ISPRAVITE OCENU. KO ZNA KOLIKO BI IMAO NEGATIVNIH OCENA DA POSTOJI I TA OPCIJA.
Neka vrata bi valjalo držati pod ključem...

Lov i ribolov > Ribolov | Primame i mamci

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba je kasnila oko mesec dana, a kada je stigla u pitanju boile kojima istice rok za koji mesec, dalje kada su otvorene bez ikakvog mirisa, bajate, Gospodin ne prihavata nikakvu odogovornost oko toga i ne prihvata nikakav sporazum oko resenja problema, samo je on u pravu i ja nisam. Izgubio si musteriju za sitnih 2000 din, a narucivao bih mnogo jace cifre. .
Roba poslata 2 nedelje od porudžbine, 20 dana nakon prijema robe se javlja gospodin sa rečenicom da boile nemaju miris i da želi da ih zameni, rok ispravan...verovatno je CC Moore još uvek mala firma koja ne uspeva da zadovolji svaki istančani njuh sa ovih prostora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.