Pedja 0652999526 ( poziv, sms,

Beograd

Član od: 21.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Helanke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, i od mene negativna. .. Roba koja je poslata, ne odgovara porucenoj; ni velicina, ni izgled sa slike. Reklamaciju ne prihvata i nece da zameni za drugo, cak ni za jeftinije bez vracanja razlike novca. Jednostavno kaze to je "on line" prodaja i to snosi odredjen rizik. Ponudio sam da bilo koji nacin resimo problem na obostrano zadovoljstvo, ni to nije hteo. Samo je rekao, "slobodno mi dajte negativnu". Kroz prepiske sam ustanovio da prodaje tudju robu sa malim procentom zarade, te zbog toga ne moze da menja jer je to sve roba od razlicitih dobavljaca. Ako je to cilj trgovine, ispunjen je. Doticni gospodin se za taj novac nije obogatio, a ja nisam osiromasio. Kupujem Prodajem je uredno obavesten o problemu koji je nastao.

Odeća | Ženska > Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba sa slike je daleko od kvaliteta robe koja je stigla. Roba na sebi nema etiketu za velicinu, vec je velicina na kesi ispisana. Trazena velicina XL stigla, L, mozda i M. Mogucnost zamene za drugi artikal ne postoji, obrazlozenje prodavca i potenciranje da je kupac nesiguran u odabir velicine i da je trebalo da posalje mere. Ko jos normalan ide sa papirom sa merama u prodavnicu. Klasicna KP prica gde sve moze , a na kraju ne moze nista. Poenta trgovine, kojom se inace bavim je usluga nakon prodaje, ovde ocigledno niko nije cuo za to, vec je samo novac bitan, da se proda, uvali i sve svali na kupca. Zaobidjite bilo kakav posao sa ovom vrstom trgovaca, ne nude nista za vrednost koju traze. .. Na kraju pozdravljaju celu porodicu uz prijatan dan. .. Da se covek zapita samo. .. Daleko bilo. ..
Gospodin je očigledno jedini čija gospodja nije zadovovoljna kvalitetom poslatog kompleta. Naglašeno je u opisu profila da zamene nisu moguće, to je sto se tice toga. Nakon objasnjenja da je istaknuto da zamene ne vrsimo, gospodin je počeo da vredja, koristio je jako ružne izaze koje ovim putem necemo navoditi. Cemu ljudska potreba da ispoljavaju svoj bes i nezadovoljstvo i to pisanjem laži kao npr: "kvalitet nije ni nalik onom na slici", verovatno zato sto je tako los kvalitet, zato dame kupuju u vise boja isti taj komplet kada im stigne prvi. Jako je ruzno sluziti se lazima bilo kog tipa, ali evo jos jedne: "XL trazena velicina, a stigla L, mozda i M". Ako gospodja nosi XL zaista nemoguce je da joj isti komplet ne odgovara, i ovim putem porucujemo gospodinu da podje sa svojom gospodjom do butika i potrazi isti model u XL velicini, neka se sam uveri da ce dobiti tu velicinu koja mu je i poslata! Mi koji merimo stvari kada dame nisu sigurne u velicinu susrecemo se sa ovakvim slucajevima gde se nezadovoljni, bezobrazni i nekulturni ljudi istresaju po prodavcima, mozemo samo zamisliti sta se desava ljudima koji ne rade detaljno kao mi, a napominjemo da online prodaje nisu u obavezi da mere bilo sta. Stop ovakvom ponasanju! I STOP ovakvim ljudima koji ne znaju sta znaci online kupovina !!! Neka odu u butike potraze isti model i plate ga cetvorostruko vise, a dobice indenticnu velicinu, a sopstvene frustracije ne treba da iskaljuju NI NA KOME !!! Stvarno STOP vredjanju i bezobrazluku!!!

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uz sav trud da izbegnem, negativna ocena je popuno zasluzena. Iza usiljene ljubaznosti i poslovnosti, krije se clan koji ne postuje osnovne principe fer trgovine-bar u mom slucaju. Porucio sam jaknu za zenu, poslao tacne i proverene mere , rekao da mi treba ili XL ili L, zavisno od modela, ali naglasio da se drzi mera i da ako je siguran da broj odgovara-posalje, u protivnom ne, jer sa garderobom se nikad nezna tacna mera. Covek visestruko uverava da nebrinite, netreba veca, sigurno ima da odgovara i sl. Ok , pristanem ja, racunam, ozbiljan , ljubazan , poslovan, nece da se bruka. Stize mi jakna realno 2 broja manja, Na etiketi kartonskoj zaokruzen flomasterom broj L, ali deluje kao M. |ovem-neodgovara na pozive. Na moju primedbu u KP prepisci, ne priznaje odgovornost, nece ni da vrati pare, ni da zameni cak ni za nesto drugo. Kaze ne praktikuje i to je sto je! Kako vidim i drugi su mu dali negativnu sa slicnim iskustvima, te savetujem svakom da cita negativne i ne nasedaju na slatkorecivost i kupuju robu od ovog clana-jer ko zna sta ce vam stici.
Samo u nasoj drzavi se ljubaznost naziva "usiljenom", to sto smo izlazili u susret gospodinu na stvari gde bi mu neko drugi samo odbio poziv, sada je i to nepristojno, a tada se zahvaljivao na toj istoj ljubaznosti. Trazena velicina je bila XL, poslate su nam mere , kada je jakna stigla gospodin je poslao fotografiju gospodje kojoj ne odgovaraju mere koje su nam poslate (mere koje su poslate bile su daleko manje od onih koje su autenticne), ne znamo zasto dame sebi smanjuju mere, na taj nacin im ne moze ni biti poslata tacna velicina. Gospodin je poceo da se sluzi najgnusnijim uvredama i nazalost pretnjama. I naravno da necemo uvratiti istim nevaspitanjem, ali ovakvom bezobrazluku se mora stati na put!!! Imamo predivne stalne muterije i naravno svakodnevno sve vise novih i nikako ne zelimo da se one pronadju u ovim recima, ali zaista u svakom žitu ima kukolja, pa tako i u ovom našem. Neka doticni koji traze pogresne velicine i salju netacne mere (UVEK MANJE) kupuju u BUTICIMA i neka vise ne maltretiraju online prodaje !!!

Odeća | Ženska > Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod nije termo, ne slazem se sa opisomiz oglasa. Oglas obrisan I postavljen na drugi kp nalog.
Gospodja je napisala apsolutne laži, prvo je trazila popust, isti je i dobila, trenerka koju je gospodja poručila jeste termo i sve dame su bile prezadovoljne. Nakon svega dotična gospodja nema obraza i ostavlja negativan, a pri tom netačan (apsolutno lažan) komentar. Istu gospodju bismo ovim putem pitali odakle joj uopšte ideja da oglase brišemo i stavljamo na kako kaže "drugi kp nalog". Takve laži i neistiniti komentari bi trebalo da budu provereni pre objavljivanja, a zatim i sankcionisani, jer pobogu dokle bi sve ovo došlo ako bi svako pisao šta god mu padne na pamet iz čiste malicioznosti i želje da se nekom prosto naudi.

Odeća | Ženska > Kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila sam kaput u M veličini, stigao mi je veći kaput u L/XL dok je veličina M ručno napisana na etiketi . Pre kupovine sam pitala koji materijal je u pitanju, odgovorili su vuna a zapravo je 100 % poliester. Razlika je OGROMNA! Dati netačnnu informaciju kupcu je totalna neprofesionalnost. Nisu želeli da zamene kaput za manju veličinu iako je greška njihova a pitala sam ih dva puta. Obraćaju se sa Poštovana dok ne poštuju, prvo ono što kažu. Ovo je moje prvo negativno iskustvo na Kp i prva negativna ocena koju ikome dajem. Sve se može proveriti u Kp porukama.
Gospodja je naručila kaput u M velicini, aposlutna je laž da joj je poslat kaput u L/XL veličini, ne postoje veličine na pola, poslata joj je veličina koju je i poručila i sve joj je detaljno objašnjeno, što ona sama odlično i zna. "Greška" kako dotična dama navodi nije ni postojala, kaput koji je želela je i dobila. Dama je prvo poručila, pa otkazala porudžbinu, odlagala slanje iako je paket bio spakovan, a istoj smo bez obzira na sve ipak izašli u susret, da bi sada nakon svega pisala laži kako joj je poslata pogrešna veličina, jer je neodlučna pa se hvata za slamku i pokušava na najmizerniji način da ocrni nekog ko preko dve decenije pošteno radi svoj posao. I jos navodi da mi svoje mušterije "ne poštujemo", ovo je stvarno apsloutno žalosno od strane dotične dame, ali opet to je samo njen obraz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.