pedja

Borča

Član od: 03.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Felne u solidnom stanju. Po prijemu primeceno je da su 2 felne dofarbavane i druge su nijanse. Kada su proverene kod vulkanizera 2 su bile iskrivljene sa unutrasnje strane. Sa prodavcem sam se cuo i dogovorio da jedno ispravljanje platim ja drugo on, ali se od tad ne javlja. Tako da sto se saradnje i prodaje tice 0.
Navodi nisu tačni. Krenimo od početka. Dejanu sam objasnio da ja nisam preprodavac felni što se i iz mojih oglasa i ostalih pozitivnih ocena može uočiti. Objasnio sam mu stanje istih a te "dofarbane" nijanse kada smo pričali telefonom Dejan je rekao "čini mi se kao da su druge nijanse" na šta sam predložio da mu odmah vratim poslati novac a on meni felne. Odgovorio je "ne želim sviđaju mi se felne i hoću da uložim u njih za dalju prodaju". Naravno uvek ima onih kojima se stalno nešto "čini" a nisu sigurni već pričaju kako bi što duže držali mobilni u rukama i izgledali poslovno. Lično sam mu preporučio da ih odnese kod majstora na proveru i da za svaku dodatnu sugestiju i primedbu sam tu. Dejanu sam izašao u susret za svaki njegov predlog i odazivao se svakom njegovom pozivu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.