pedja

Veternik

Član od: 13.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Touring i trekking

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je najpre izvrsio korekciju cene, a kada smo se dogovorili i "korekciju " pojedinih delova bicikle-da bi mi objasnio n. p. r. da gume jesu ispucale ali su i takve bolje od novih kineskih , da je nogica polomljena prilikom transporta, a da drugu mogu dobiti ali i za nju moram da platim postarinu (koja je skuplja od iste) i na kraju stara prica: "Vratite vi meni biciklu a ja cu vama novac" -naravno sve o MOM trosku-vrlo korektno i posteno, nema sta. .. Razmislite o saradnji sa gospodinom koji sve obecava -dok ne platite-posle je druga prica. .. A u prvoj poruci mi je rekao da je bicikla u full-stanju. Neka mu je na cast. .. Opravdana NEGATIVNA .
Hvala na ocneni i sami ste napisali kak je sve došlo a za kurirske sluzbe ja ne odredjujem naplatu i lomove i nakon mesec dana vam kazem da vratite jer sam vam poklonio zato što ste kumili i molili da nemate hleba da jedete da vam dam badava ŠTA REĆI žalosno

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu telefona je stajalo da je sve u fabričkom stanju, ali je u stvarnosti daleko od toga, prvo nije imao sd karticu koja se dobija fabrički, punjač je neki nokijin, baterija ubačena neka druga Hinorx , rutovan je i ubačen neki ROM bezveze, ali sve to nebi bio neki problem da mu tač skrin nije menjan i ubačen neki kineski koji nikako ne reaguje i ne može da se koristi uopšte telefon, da je menjan vidi se i po prašini velikoj ispod ekrana , na sve moje primedbe on je odgovorio sačekaj da dobijem pare pa ću ti platiti za tač skrin i kada je novac dobio nije se javio uopšte. .. toliko o ovom gospodinu. ..
Moj odgovor na vašu poruku po opisu telefona vidi se kako ništa neznate o telefonima pa ga. I vi prodajete sa detaljnim opisom hvala za 1 negativnu ocenu ja sam ionako obavestio sajt kupujem prodajem o vama tako da mi ništa neznači vaša jedna laž sa srećom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.