peđa

Novi Sad

Član od: 13.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zelim sa napisem svoje izkustvo kao kupac kalupa koji je jutros stigao nakon toga provan izliven i odmag nakon razgovora sa prodavcem bačen u u kantu zato sto za drugo i nije ! Na slici su postavljeni originalni odlivci sa ivicama pod uglom od 90 stepeni. Kada mi je kapu stigai odmah se videlo da je to neki rucni rad izrada š klase izlio sam odlivak i video da krajevi imaju pad sto znaci da jedan uz drugi ne mogu da idu kao i povrsina je uzasno rapava . Jednom reciju uzas pozvao sam prodavca kaze gledaj slike ne interesuje me tudje misljenje . Od mene je dobio odgovarajuce reci za njegov stav i predmet koji ne odgovara opisu.
Poštovani , dobio sam neopravdanu negativnu ocenu sa kojom se ne slažem . Razlozi moga ne slaganja sa negativnom ocenom su sledeći : 1. Kupcu je poslat predmet iz linka oglasa koji je tražio. 2. Predmet koji je poslat u potpunosti odgovara oglasu i opisu koji se nalazi u oglasu a postavljene su i fotografije koje u potpunosti prezentuju predmet oglasa. 3. Kupac nije tražio nikakva dodatna objašnjenja ili imao pod pitanja na koja bi mu mogao odgovoriti, a ja nisam mogao da pogađam šta bi on to od objašnjenja još želeo , budući da nije tražio dodatna objašnjenja ili imao pod pitanja smatrao sam da mu predmet oglasa potpuno odgovara . 4.U poruci nakon prijema predmeta oglasa je napisao da je došao od druga koji lije te kalupe i da je kalup po mišljenju tog druga užas. ( tada pre kupovine je trebao prvo pokazati oglas drugu ili dati broj drugu da nazove i raspita se da li im kalup odgovara ili ne jer ja ga ne mogu poslati ako im ne odgovara jer tada ne bi imao ni adresu) . Znači da moja ocena zavisi i kreirana je od mišljenja njegovog druga koji nije ni bio kupac predmeta tako da me mišljenje njegovog druga ne zanima ako je želeo mišljenje druga to je trebao da učini pre kupovine.. 5. Alate ne šaljem za majstorska isprobavanja . kupac ima mogućnost da pre kupovine pita šta ga zanima ili da lično preuzme i da se na taj način uveri da li mu predmet oglasa odgovara ili ne. 6. Prilikom telefonskog poziva je bio vrlo nekulturan uz širok repertoar psovki što takođe ne može da se smatra komunikacijom koja je protekla dobro. 7. Prilikom telefonskog poziva je tražio da mu pošaljem još jedan alat besplatno - na takve ucene ne pristajem. 8. Dokazi neosnovanosti ocene vam se nalaze u vidu slika u samom oglasu i verodostojne su poslatom predmetu . Poslati predmet se sastoji iz dva dela belog gipsanog držača koji se nalazi ispod roze gume ( otiska sa reljefom) i koji taj otisak sa reljefom održava u najboljem položaju za rad i roze elestičnogumenog otiska sa reljefom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.