Pedja

Novi Sad

Član od: 02.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Obavezna oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost moram dati negativnu ocenu ovom prodavcu. Poslao mi je okrnjenu/busnu glavnu cijalicu u kompletu sa sijalicama, sijalica je bila u cvrstoj kutiji, a krhotine nigde tako da je sigurno poslata takva ostecena. Posle kontakta prodavca sa zahtevom da mi refundira 300din za koliko moze u radnji da se kupi sijalica ili posalje nova, dobio sam komentar da sijalica ne kosta 300din nego 120din, hmm ovde je sve jasno bilo kakv je to prodavac, ali pristao je da mi poslje novu sijalicu. Nova sijalica je i stigla, ali prodavac mi je poslao DUPLO JACU SIJALICU ovakve sijalice su kod nas zabranjene i ne mogu se kupiti po radnjama, a gotovo sigurno ostecuju farove i tope zice, TO JE PAKOSNO I ZLO NEKOM PODMETNUTI. A da sva je oprema kvaliteta da se kaze da je ima, ni jednu od tih sijalica iz kompleta nema smisla stavljati u auto, a sumnjam da bi mogao da se slepam sajlom iz kompleta, a trougao sam jedva namestio da stoji u rasklopljenom stanju. Tako da moram dati negativnu ocenu.
Naravno da se ne slažem obrazlozenjem.Sijalice ne spadaju u obaveznu opremu,samim tim se dobijaju GRATIS.Osim toga ja ne pakujem nego upakovano dobijam.

Automobili | Oprema > Folije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam 3 duzna metra karbon folije crne deblje sa kanalima, stigla mi je obicna tanka po ceni deblje. Porucio sam svetlo crnu foliju za farove stigla mi tamno crna koju mogu samo da bacim. Sve su svemu bacene pare dogovor ne ispostovan
Kao prvo covek je nekulturan I bezobrazan,preti batinama I vredja nepoznate bez ikakve potrebe,I Neko takav me moze biti kompetentan za bilo kakvo misljenje. Drugo-u oglasu nemam tanju I deblju foliju niti foliju sa kanalima vec jednu jedinu 3D carbon foliju bez kanalica,I takvu je doticni narucio bez ikakve naznake da mu treba folija sa kanalima.Folija za farove I'ma dvostruki zastitni sloj I Iz tog razloga je I tamnija Ali se zastita skida pre lepljenja.Moje obrazlozenje mogu potkrepiti,prepiskom na kp-u,prepiskom na telefonu,I audio zapisom pretnji I vredjanja preko telefona.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Uređaj koji sam dobio u kutiji, nije ni blizu uređaja sa slike koja se nalazi na samoj kutiji, već je samo jeftina kopija originalnog uređaja, sličnog izgleda, i to dok se ne uključi, a kada se uključi više nije ni sličan. Prodavac kaže: "Dobio si sve sa slike". .. Pa ne kupujem ja sliku, nego uređaj koji bi trebalo da izgleda identično slici sa pakovanja, koja je postavljena na oglasu i koji je u ispravnom stanju. Na moje insistiranje pristao je na povraćaj novca, 1200 dinara, a poštarine su me koštale 450 dinara. ..
Uredjaj je naravno kopija,nigde see ne navodi da je originalnih ili blizu originala.Ne razumljivo je ocekivati da za toliko Mali iznos mozes dobiti visoko kvalitetan uredjaj.U ovom slucaju,uredjaj potpuno ispravan Ali ne odgovara "kupcevom standardu"moze vratiti uredjaj Ali naravno da Sam snosi troskove dostave.

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporuciujem saradnju jer je obican prevarant. Narucio sam ceradu MRAKE i DIMENZIJA kao sa slike iz oglasa ali mi je stigla potpuno druga cerada i drugih dimenzija. Prvo je pokusao da me ubedi da je to ista ali na moje insistiranje sam mu vratio ceradu.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naj negativnija ocena za clana, jako losa komunikacija, ne ispostovan dogovor, narucim mu rucicu menjaca za 407, on mi posalje za 206 i dva dana me ubedjuje da je to to, a naravno, tu istu rucicu ne mogu da stavim na auto jer nije odgovarajuca. Mislio sam zato sto ima 93 pozitivne ocene, da je posten covek. Ali ipak vidim da je onih 3 negativnih bilo merodavno ! !! !! !!
Dečko ne cita opis oglasa, opis je potpuno tacan i kompatibilan sa slikama koje ga prate. Sve rucice pezo-a u zadnjih 15god.imaju isti ulaz i način postavljanja. Svako ima pravo na reklamaciju ali posto nije moja greska da plati kurirsu sluzbu. Da sam ga hteo prevariti poslao bih mu rucicu koja kosta trostruko manje.

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

stvarno nemam vise ni snage ni volje da se prepucavam sa prodavcima koji oglasavaju jednu stvar a posalju drugu, ovaj komplet sto sam dobio nema veze sa ovim na slici, pise 1500w a unutra kabal za masu 20cm duzine, u kabli jedva da ima 4 licne tako da preko njega bi se upalile i led silalice koliko je tanak! nekupujte ovo upalicete svoj auto!
Iz prethodnih ocena se vidi kakvi su kablovi, neko ocito frustriran jer nije dobio kablove za dzabe

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

na oglasu su bili zvučnici Roadstar DRS- 33 MARK3 a ja od njegovog brata dobijem ChairmanDRS-22 MARK2 i kada sam ga zvao kaže to je kao isto i nemaveza. Preporučujem izbegavanje prodavca
Kupac je imao pravo na reklamaciju,rekao mi je sta se dogodilo ali ni u jednom trenutku nije pomenuo da hoce da ih vrati.Trenutno je nestalo tih zvucnika p[a su mu poslati drugi a ja nisam bio u mogucnosti da ga kontaktiram i kazem musta se desava.Zvucnici koje je dobio mnogo su bolji od onih koje je trazio zbog toga nije ni pokusao da vrati zvucnike i trazi svoj novaca,pozurio je da me ocrni i oceni negativno.

Automobili | Oprema > Oznake

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored toga što sam dao precizne dimenzije znaka za Opel Vectra B, isporučen mi je neodgovarajući deo manjih dimenzija, pa sam isti i vratio prodavcu uz prethodni dogovor o povratu novca. Novac mi još nije vraćen a prodavac ne odgovara na telefonske pozive te stoga ne preporučujem trgovinu sa ovim čovekom.
Ne odgovaram na pozive jer sam u romingu.Iz istog razloga mu nije vracen novac.Sto se znaka tice i ranije sam ih prodavao za model auta koji je on naveo i niko mi ga do sad nije vratio i nisam imo reklamacija.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.