Pedja

Beograd

Član od: 27.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglasio je da prodaje nekorišćen predmet, neku kožnu fasciklu, ranije za partijske i slične sastanke. Kada sam naručivao još sam naglasio "novu", a on je posalo izgrebanu, flekavu, izguljenog metalnog dela, korišćenu.
Druze hvala ti za PRocenu, ali nisi pravilno postupio! Nigde u oglasu nisam napisao da je NOVA fascikla!!! Pise lepo da je iz 70 ih godina. Što znaci da je STARA ( čitaj nenova ) minimum 40 godina. Takodje nigde ne pise da je kožna !!! Nisam siguran ali rekao bih da su unutrasnji zadžepci od kože, ali to nije ni bitno... Fascikla je inače od mog pokojnog dede koji je bio general i partijski funkcioner koji se penzionisao 1980 godine i u originalnom je stanju kao i sto sam naveo. Dobio si za 600 dinara antikvitet i raritet i kladim se stavise da ovakvu fasciklu neces biti u stanju da nadjes nigde i nikad, a ti si jos kao nesto nezadovoljan. U svakom slučaju si mogao da me kontaktiras da ti vratim pare pre negativnog ocenjivanja. U buduce svoje nezadovoljstvo artikulisi na promisljeniji nacin!

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji je prodavao opisao"NEKORISCENA" ustvari prodao mi je iscepanu i trulu stvar, na slikama se vidi samo lice, a pzadina je iscepana, a on se jos pravi . .. .sve sto bi rekao dalje bilo bi suvisno. TAKO DA VODITE RACUNA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.