Pedja

Ćuprija

Član od: 18.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Felne su OK. Gume nisu kao sto je rekao. Napisao je da imaju saru 7,8mm a dve gume imaju jedva 6mm, treca ima 6,5mm a cetvrta 6,8mm. Jedna guma je cepovana a na dve gume je DOT prepravljan, tj na jednoj je izbrisan da se nevidi a na drugoj je nekim vrucim " pecatom" utisnut kao da je guma proizvedena 2011 god. Clan za izbegavanje iako ima 10 pozitivnih ocena. Verovatno ih je dobio od ljudi koji nisu izmerili dubinu sare ili pregledali detaljno to sto su kupili.
Covek je prvo i pre svega dobio uslov da UKOLIKO IMA PRIMEDBE NA BILO STA - NIJE U OBAVEZI DA PREUZME ROBU. Kupac se nije ni javio, a kamo li da je kontaktirao - razlog je verovatno to sto se dokopao kompleta cija je vrednost visestruko veca od one koju je platio. Drugo, niti jedna guma na svetu, bilo koje marke NEMA ISTU DUBINU SARE OD IVICE DO IVICE. Trece, dubina sare se meri po sredini kolotraga, po kanalu do vrha sare, a ne od granicnika koji se postavlja na 1.5 do 2mm visine, kao reper istrosenosti. I poslednje - o felnama je napisao 3 reci i napisao OK, a dobio je NOVE TOCKOVE , ali je zato o pola milimetara izmisljene razlike pisao ceo sastav. Covek koji sedi i meri 0,2mm razlike na svakom od tockova, verovatno nema pametnija posla, pa trazi kako da potrosi vreme. Ja nisam siguran da li su i na mome autu postavljne sve 4 gume sa sarom 6 ili 6,2mm ili 6,1mm , moracu time da se pozabavim nekada! haha :) pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.