pedjapapic

Zrenjanin

Član od: 22.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovpr pitao sam ga jel su zabice ispravne na sta je on odgovorio sve je ispravno i uredno . Takodje plastika umazana u neku smolu. Ne preporucujem saradnju .
Predmet je prodavan u viđenom stanju sa slika sa čime sam i upoznao kupca, navodeći mu da plastika nije nova i da je u takvom stanju.

Foto-aparati i kamere > Dodatna foto-oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo posiljku, i nakon prepiske obecava da ce je preuzeti, ponovo sam hteo da ga kontaktiram, blokirao je komunikaciju na kp. .. na sms neodgovara, poziv takodje. Nakon 20-tak dana posiljka je vracena. Nekorektno totalno. Hvala!
Aparat za koji mi je trebao deo koji sam naručio sam u međuvremenu prodao, odnosno pošiljka mi je kasnila od vremena za koje mi je bila potrebna, te stoga paket nisam ni preuzeo. Osim toga čovek mi je pisao dok sam bio na godišnjem odmoru, što sam mu i rekao. Potom me opet zove i dosađuje kao da mu život zavisi od pošiljke od 1000 dinara. Neka hvala!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.