Pega kljucevi

Trstenik

Član od: 31.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikada nisam nekog prodavca ocenio negativnom ocenom, ali ovaj put cu morati. Oglas se odnosi na telefon Nokia Lumia 920 plave boje. Naime, u opisu oglasa prodavac je naveo da je telefon skroz ispravan, sto se ispostavilo kao netacna informacija. Pitao sam prodavca da mi potvrdi da li telefon stvarno radi, jer hocu da dodjem da licno proverim i da kupim telefon, na sta mi je on odgovorio potvrdno. Dokaz svemu su poruke u mom inboxu. Dosao sam o svom trosku kod prodavca da probam telefon (70 km udaljen od mog grada, da ne govorim da se nije potrudio da me negde saceka u njegovom gradu, nego sam morao da se sam snalazim kako bih ga pronasao). Telefon nije bio ispravan, tacnije, gornji zvucnik preko koga cujete onoga sa kim razgovarate nije radio. Naravno, istog trenutka sam odustao od kupovine. Potrosio novac za put a nisam kupio telefon. Prodavac se pravdao kako je telefon bio ispravan kada ga je on probao i da ce da resi kvar, medjutim na tako nesto nisam pristao. Telefon je predstavio kao skroz ispravan i ja sam dosao sa novcem da ga kupim. Sa mnom je bila jos jedna osoba koja je sve ovo videla i cula. Prodavac me je kasnije zvao da mi kaze da je sada sve sredjeno, ali ja takav telefon nisam hteo da kupujem. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer sam vrlo lako mogao biti prevaren. Zamislite da mi je poslao telefon na kucnu adresu, ili nekom drugom kupcu, a on neispravan, inace se radi o cifri od 140 eura. Zakljucak je, da je prodavac nudio neispravan telefon predstavljajuci ga kao skroz isravan. Svaki odgovor ovog clana bice besmislen. NE PREPORUCUJEM za saradnju.
Istina je da je kupac dosao da kupi telefon na kome je zadnji put kada je testiran radila slusalica.Medjutim kao sto moze da se desi sa svakom polovnom robom pa cak i sa novom ,kada je kupac dosao u radnju i probao telefon slusalica nije radila. Sa potencijalnim kupcem je napravljem dogovor da se resi problem sa slusalicom i da mu posaljemo telefon o nasem trosku .Medjutim kupac je iz nekog razloga koji samo on zna odustao od kupovine telefona i samo poslao poruku da ce da ostavi negativnu ocenu i da se smatra prevarenim za telefon koji nije kupio. Kupca smo zvali preko 20 puta i slali vise poruka da mu refundiramo putne troskove ali covek nije zeleo da se uposte javi na telefon vec je ostavio negativnu ocenu.Telefon je posle svega prodat drugom kupcu koji je naravno prezadovaljan i ostavio je pozitivnu ocenu. Pouka-Nikad ne bi dozvolio da za jednu slusalicu od 300 din. ili gorivo od 1000 din. dobijem negativnu ocenu ali najgore je raditi sa covekom koji ni sam ne zna sta hoce a Kupujem Prodajem tim na bilo kakvu zalbu na kupca odgovara porukom (To morate resiti sa kupcem).Na Limundu(korisnicko ime vlada_bum) imam preko 500 pozitivnih ocena bez ijedne negativne i trudim se maksimalno da ispostujem svaku musteriju. Tako da molim vas zanemarite ovu ocenu koja nema veze sa vezom.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon izgleda kao nov (aparat jeste originalan) ali mu je promenjen kompletan cover nekim smešnim teget-crnim sa sve plavim pozadinskim osvetljenjem dugmića! ? Divča punjač takođe i neispoštovan dogovor oko slanja kurirskom službom koju sam zahtevao! Moje prvo razočarenje prilikom (10 godina) kupovine on-line. .. nadam se i poslednje. NE PREPORUČUJEM za saradnju.
Kupac je kupio polovan telefon (ne nov) isti kao na slikama koje su slikane u visokoj rezoluciji,naravno 100% ispravan kako ga je i dobio na kucnu adresu. Dal je nesto menjano ili ne na telefonu mi to ne znamo jer ne drzimo servis telefona.Kakav je bio na slikama takav je i poslat. Niko u oglasu nije naveo da je punjac originalan. Sto se tice kurirske sluzbe kupcu smo objasnili da Bex ne prihvata pakete posle 14h i da je jedina opcija post-expres s'kojom se on slozio. Kupca smo kontaktirali vise puta i on je odbijao poziv. Pouka iz svega ako je zeleo nov telefon trebao je otici u prodavnicu i da kupi po ceni novog aparata.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.