Peko 0656573973

Kruševac

Član od: 07.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje kasetu za unior sa natpisom unior, a stize kinez savijeni

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za pranje sudova

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako sam pre polaska na put (udaljenost 60km)kontaktirao prodavca i uredno postavio sva pitanja o ispravnosti uredjaja, od njega dobio odgovor da je uredjaj u ispravnom stanju, dolaskom smo utvrdili da je neispravan. Neodgovorno, nekorektno ponasanje. Preporucujem ovog prodavca za izbegavanje. Nije nasao za shodno ni da ponudi da snosi deo troskova koje smo imali za put.
Gospodin je bio kod mog komsije koji se bavi prodajom bele tehnike,s obzirom da pored toliko artikala nije nasao masinu koja mu odgovara,dosao je da pogleda i masinu koju ja prodajem,ispostovan je kao kupac maksimalno,pogledao je i otisao.Napisao je toliko pogrdan tekst iako je ponucen i kafom i sokom i udovoljeno mu je da je detaljno pregleda i vidi sta kupuje.Mislim da nije ljudski da se tako ophodi prema nekome ko se potrudio da ga maksimalno ispostuje kao kupca,jer je kod mene dosao usputno.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored poruka na kp prodavac me pozvao i uz potvrdu da je slajferica u ispravnom stanju dogovor sklopljen. Dva dana nakon kupovine pokusam da je koristim, a uredjaj je potpuno potrosen, ne prenosi snagu na valjke, prodavac ne odgovara na poruke na kp a oznacene su kao procitane. Nikako ga ne preporucujem za saradnju!
trebali ste odmah da ma pozovete a ne posle pet dana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.