Pele

Kruševac

Član od: 11.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi motornu testeri ne samo neispravnu nego cak sa polomljenim kucistem, poslao sam poruku i pitao zasto, procitao i nije odgovorio tako da naredne dve nije hteo ni da otvori, ovog clana izbegavati a k. p da reaguje na ovakve .

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

ZnacI lik. .. spustio mi cenu 200din. .. Mislim telefon. .. je estecki extra. .. ubacis fb lite. .. ovaj prvi fb ni da bekne. .. I viber . .. zakuca pocrni ekran. .. pa malo radi. .lik kaze igrao je samo igrice. .. samo na njemu. .. I sve lepo radi. .. pise sve u porukama. .. STA DA GA KORISTIM KAO GAME BOY. .. Mislim NEGATIVNA. ..
Lik treba prvo da procita sta moze da radi na telefonu sa 512 rama a ne da instalira sve moguce aplikacije na telefonu pa da mu ne koci i mislim da to nije razlog za negativnu ocenu nista ga ja nisam prevario s6 nema za 2300din.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao neispravan telefon i vise se ne javlja na telefon. Tri dana sam pokusavao da stupim u kontakt bez uspeha.
Nisam bio u Srbiji da se javim,a sto se tice ispravnosti poslat je skroz ispravan telefon sta mu je radio to me ne interesuje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.