Pelet centar

Kraljevo

Član od: 21.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Grejanje | Čvrsta goriva

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni pelet koji ste rezervisali nece biti dugo isporucen do trenutka kada ce doci zima i necete imati kud, tada ce se javiti sa novom cenom i ucenom "druze uzmi ili ostavi". Nemojte se oslanjati na njih, bolje obezbedite na vreme.
Samo da pozdravim kupca Milana koji je dao ovu negativnu ocenu i da mu kažem da je nama najbitnije da je 99% naših kupaca shvatilo i razumelo na pravi način novonastalu situaciju koja je nastupila mimo naše volje izazvana evropskom energetskom krizom koja potresa celu Evropu pa i nas male ovde u Srbiji koliko god mi to ne shvatali ili ne primećivali to je prosto tako. Taj uticaj je prouzrokovao velike promene uslova rada na tržištu što je dovelo do toga da smo mi morali opet ponavljam mimo naše volje da korigujemo uslove za rad kako bismo uopšte mogli da izguramo sezonu i pored svih problema i teškoća koje su nasptupile u poslovanju. Dok su se naše kolege proizvođači a naročito preprodavci peleta bavili eksta vosokim cenama i na taj način obezbedjivali sebi dobar profit mi smo išli na varijantu da pokušamo da zajedno sa svim našim kupcima preguramo novonastalu situaciju uz obostrani kompromis kako bi svi nekako izašli iz svega ovoga sa što manjim posledicama. Mi mislimo da su naši kupci naš najveći kapital pa smo se odlučili da sačuvamo ono što mislimo danam je vredno a to su ponavljam ponovo naši kupci. iz tog razloga je doneta odluka da se ide sa minimalnom mogućom korekcijom kako ni omogućili normalan rad i poslovanje proizvodnje a istovremeno kako bismo za naše kupce obezbedili da imaju pelet po daleko povoljnijoj ceni od tržišne i kao ne bi imali probleme u snabdevanju sa potrebnim energedntom za celu zimu i pri tome se odričući velikog profita koji smo mogli napraviti da smo se odličili za neku drugu opciju na primer da otkažemo sve porudžbine i da pelet preusmerimo u neku slobodnu prodaju po mnogo većoj ceni nego što je sada nudimo našim stalnim kupcima. Opet ponavljam da su naši kupci naš najveći kapital koji smo sticali više od deceniju rada u ovom poslu i zbog svega toga naš izbor je bio upravo ovaj koji smo napravili a to je da se sve porudžbine zadrže i da se sve isporuke rade po normalnom rasporedu na obostrano zadovoljstvo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.