Pera

Jagodina

Član od: 06.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Radio primopredajnici i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od prodavca kupljen mikrofon Expander 500. Mikrofon je bio oglasen kao ispravan I testiran. Mikrofon je neispravan. Odnesen u profesionalni servis gde su mu konstatovani konkretni kvarovi Koji nisu mogli da nastanu kao rezultat transporta. Popravka je na kraju kostala dva puta vise od cene mikrofona.
Evo komunikacije pa procenite sami Poštovanje Kupio bih mikrofon. Da li moze slanje postexpresom a placanje pouzecem. Adresa za slanje ... Pozdrav Stefan ... 21:11h Moze. Sutra ide post expresso. Pouzecem. Svako dobro zel8m 21:12h 29.5.2020 Postovani gospodine, zasto ste mi dali negativnu ocenu a da niste prethodno se javili. Niti ista napomenuli u vezi neispravnosti uredjaja koji ste pre 17 dana kupili od mene. Ukoliko niste bili zadovoljni uredjajem jednostavno ste to mogli reci i isti vratiti nazad. 15:36h Zato sto se ne bavim samo time...I ne mogu testirati uredjaj star 30-40god odmah..zato je 17dana Mikrofon je imao izlaz sa 4pina..morao Sam da stavim Canon... Kada sve to nije radilo...a ja nisam strucnjak...morao Sam da nosim u profesionalni servis...da cekam Da bi mi rekli sta je sve neispravno... I problem ne bi bio da ste stavili da je uredjaj netestiran I samim Tim se prodaje neispravan...nego are stavili TESTIRAN I ISPRAVAN, sto nije istina. To se zove lazno oglasavanje 16:25h Uredjaj je testiran na air band radio stanici na aerodtomu gde sam redovniposetilac tako da nije "lazno oglssavanje". U svakom slucaju trebali ste se prvo javiti da resimo problem. I sada mozete vratiti mikrofkn a ja cu vam vratiti novac bez obzira na negativnu ocenu 20:00h

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mnogo retko dajem negativne al ovog puta moram. Kupio sam laptop polovan neispravan al u opisu je lepo pisalo da je displej dobar i zbog toga sam ga i uzeo al mi je stigao sa polomljenim displejem, kontaktirao sam prodavca i on kaze da je displej bio ispravan i da su to ovi iz poste sjebali al to je mnogo tesko zato sto je bio dobro upakuvan. Hteo sam da vratim da mi vrati pare medjutim prodavac odbija sa glupim izgovorom da sam laptop otvarao i da nemoze da prihvati nazad a sto se otvaranja tice skinuo sam poklopac memorije cisto da vidim dal ima ili ne i na taj nacin nista nemoze da se poremeti pogotovo nece puci ekran.
Lap top koji se prodavao je moga sina i i sti je koristen za potrebe studija. Na laptopu je najverovatnije crkla graficka karta sto je navedeno u samom oglasu i prodavan je bez HD (zbog podataka koji su na njemu). Nikakvih o[tecenja niti loma displeja nije bilo , sto je takodje navedeno u odlasu. Da li su u posti "sj.bali" ili je kupac iskoristio dobar displej i prebacio ga na svoj racunar pa kako bi ga dobio gratis pozeleo je da vrati nazad , niti hocu niti zelim da znam. Kada je na kraju poceo da tvrdi da je kuciste l;ose, bilo mi je jasno o cenu se radi. "Glupave " izgovore ne volim niti ih koristim. Ako je moja greska, uredno vratim novac Robu prodajem u stanju kakva jeste, niti popravljam niti sredjujem. Sve nedostatke za istu opisem Ovom kupcu bih pozeleo malo vise kulture i Srecnu novu godinu i predstojece praznike

Alati i oruđa > Pneumatski alat i kompresori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U pismenoj prepisci sa prodavcem a pošto nije znao da mi kaze karakteristike vakum pumpe koju prodaje, dogovoreno je da mi posalje pumpu i da je platim. Ali u koliko mi ne odgovara, da je vratim o mom trosku. Ni jednog trenutka nismo spominjali krajnji rok za vraćanje uredjaja. Nakon 5 radnih dana (od ponedeljka do petka, pumpa je stigla u subotu 14.01. ) i pokusaja da sa majstorima rešimo problem, zakljucio sam da nam ova pumpa neće odgovarati. U medjuvremenu nismo jedan drugog zvali (ni on mene ni ja njega). Kada sam ga u naredni ponedeljak obavestio da mu saljem nazad pumpu, gospodin je rekao da ne moze da prihvati nazad posto je proslo nedelju dana od kad je poslao (i ako zna da o rokovima nismo ni jednom razgovarali). Na ovakav nacin mogao mi je i posle dva dana reci da ne prihvata zato sto to kod mene stoji dva dana. U daljim prepiskama pokusao sam doci do nekog dogovora, gospodin to ne zeli sto mislim da je nekorektno i neposteno. Nisam od njega ranije nista kupovao i ne znam mišljenje drugih ali ga zbog svega navedenog ne preporucujem za saradnju ! !!
ne zelim da razmisljam o motivima ovog gospodina za ovakvo ponasanje ali prosudite i sami gospodine zarko, niste nasli za shodno da javite da je pumpa stigla, morao sam ja da vas kontaktiram i pitam. Rekli ste da niste stigli za vikend cak ni da otvorite a kamoli da probate. Rekli ste da cete proslog ponedeljka (15.01.2017.)da otpakujete i javite.Niste se uopste javili sve do danas (23.01.2017.). I onda ja nisam korektan. Jednostavno ste se mogli javiti i reci bilo sta na tu temu. Niste nasli za shodno da ista napisete vec posle nedelju dana javljate da ne odgovara.... I posle ja nisam korektan..... E to je razlog zasto ne saljem na probu. Zao mi je ali ne mogu posle nedelju dana vratiti uredjaj.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

zvucnici neispravni, nije kako je opisano, ocena nula
Zvucnici su poslati ispravni, isprobani pre slanja. Iako su poslati ispravni rekao sam da cu mu uvaziti reklamaciju i uplatiti novac i da posalje racun. Medjutim gospodin na to nije reagovao No comment

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Žao mi je što ne mogu da preporučim ovog prodavca. Prodao mi je uredjaj koji ne može da se koristi u Srbiji, a upravo to je izbegao da navede u opisu i u tel. razgovoru koji smo predhodno vodilii, a smatram da je morao. Reklamaciju nije uvažio. Preporučujem oprez sa ovim prodavcem!
Ovo je odgovor koji je poslat gospodinu u vezi njegovih prituzbi. Postovanje U vezi Vasih navoda u poruci duzan sam da vam odgovorim 1. Uredjaj ste kupili pre ravno mesec dana a ne nedavno 2. Uredjaj je isporucen ispravan u potpunosti 3. Dobili ste uredjaj koji je na fotografijama prikazan na oglasu 4. U samom naslovu oglasa stoji da je DVB-T uredjaj u pitanju - tako da nista sakriveno nije 5. U oglasu je postavljena fotografija originalne kutije sa svim karakteristikama uredja 6. DVB-T signal se prima na teritoriji Republike Srbije, i to u Vojvodini gde dopire signal Hrvatske koja emituje tu vrstu signala 7. Sve informacije ste mogli dobiti od mene u vezi predmeta koji je bio predmet prodaje, Ja ne mogu znati ko gde zivi i za koje potrebe uredjaj kupuje. Jedino sto ste pitali je da li je uredjaj ispravan na sta sam potvrdno odgovorio Kako je sve bilo tacno navedeno u oglasu sa svim potrebnim podacima, kako ste dobili uredjaj koji je bio predmet oglasa ,kao i da je od kupovine proslo ravno mesec dana , nazalost ne mogu Vam izaci u susret i refundirati troskove S postovanjem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.