Pera

Beograd

Član od: 29.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon odgovara opisu iz oglasa, za sada je sve ok. Korisnik je jako ljubazan i raspolozen za sve vrste dogovora, sve dok ne dodje trenutak da ispostuje svoju rec. Dogovorili smo se da telefon platim 19000 dinara, a on placa troskove postarine, takodje je dogovor bio da mi telefon bude poslat preko BEX kurirske sluzbe, a ne preko post expresa kako je on uradio. Prvo ne postovanje dogovora je upravo to, zatim mene je telefon izasao 19884 dinara, jer korisnik nije ispostovao ni drugi dogovor pa platio troskove. Treca stvar koju nije ospostovao, a obecao je da mi na post net uplati tu razliku izmedju iznosa koji sam ja platio prilikom preuzimanja i iznosa koji smo dogovorili, cak me je nazvao i rekao da preuzmem paket, pa mu posaljem kopiju racuna kako bi bio siguran koliki iznos da mi uplati. Sve sam to uradio, ali se on normalno nije vise javio, jer su njemu prilikom preuzimanja paketa odmah legle pare (zbog cega je i uradio sve ovako i umesto bexom poslao postom). Normalno je da ce Aca kako se zove, a ne Slavko kako pise ovde sada da napise neki komentar u svoju odbranu i da demantuje sve moje price, ali ko zeli neka mi se javi na broj telefona ili mail i ja cu mu poslati sve dokaze da nisam nista slagao. zao mi je sto moram da dam negativnu jer je telefon prelep zaista, ali preko tri lazi ne mogu da predjem.
Prvo je dogovor bio da podelimo troskove postarine,a posle je od mene trazio da platim kompletnu postarinu inace ce da mi da negativnu ocenu.To sam i upravo dobio.Takodje je rekao da je nezaposlen i da je jedva skupio €80,- za otkup telefona.Ako mu je vec toliko tesko bilo da skupi taj novac za telefon,pitam se sto nije onda kupio jeftiniji model,pa moze dalje da ga proda. Takodje sam ga zamolio da slika racune,i da mi posalje kopiju kako bi platio pola/pola.Rekao je da ne moze nikako jer nema kameru na telefonu.Odmah nakon naseg razgovora salje sliku na mejl.SE CUDIM!!!Kamera proradila na telefonu.

Igračke i igre > Lutke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam predmet figuru Lara Kroft Platio sam posteno dao novac. Medjutim figuru nisam dobio jer mi nije ni posalo.
Strogo savetujem da se ne upustate u bilo kakvu prodaju sa ovim clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.