Pera

Novi Bečej

Član od: 25.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Casio frogman sto gospodin prodaje je teska kopija i nije otporan na vodu a prodaje ga kao original bateriju sam mu ja zamenio i kad ga je sajdzija otvorio imao sam sta da vidim zice od zvucnika su premoscene i lemljene poklopac sata treba da se odvija a ovaj se samo stisne niti ima gumicu za dihtovanje a sto se tice svetla nesto je u spoju kad pritisnes taster za svetlo sat pocne da zuji nesto je u spoju i vrlo brzo istrosi bateriju to sve je istina ja sam sa gospodinom menjao za sector original i kad sam video kod sajdzije da je teska kopija razocarao sam se onda mi je gospodin poslao poruku nakon tri dana kako mu je puko kajis na sectoru i reko mi je da vratim sat ja sam presao preko toga sto je iskidan kajis i pristao da vratim moj original sat kada mi je stigao sat bio je kajis iskidan u pet komada cak je iscupao kajis sa iglicom od sata sto je sa njegove strane JADNO tako da obratite paznju sta kupujete od ovog OPREZ OPREZ OPREZ
Ovo je necuveno.Toliko lazi u ovo malo yejsta.Najobicnija LAZ kakvi zvuci svetlo radi kako treba.Na sat nedostaju dva srafa sto je u oglasu jasno naznaceno.Ja taj njegov Sector nisam ni pipnuo.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo zamenu moja dva sata za njegov G-Shock. Poslao mi je neispravan sat kome ne radi glavni tockic za podešavanje . Kad sam video sam i pokušao da podesio vreme i video da je sat neispravan . Javio sam mu i on se pravda da mu je sajdzija podesio vreme i da mu je stajao u fioci . Smesna priča ovog coveka da mu malo dete ne poveruje u to , pritom neće da vrati moje satove . Klonite se ovog coveka. Izbegavajte saradnju sa njim .
Tako se prolazi sa smoukim strucnjacima.Sat je bio savrseno u redu casovnicar ga je podesio i nije nista pomenuo da sat ima neku gresku.Doticni je sa njim radio ko zna sta i onda mi javlja da je sat neispravan.Da napomenem da nije trebao da podesava sat jer je vec bio podesen.Nakon njegovog strucnog bavljenja satom ja treba da poverujem da sat neispravan.Osoba koja pokusava da se igra a svoje greske svaljuje na drugog.Pa vi sad verujte takvim likovima.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek koji ne poštuje dogovor , ne drži reč i nema poslovnog principa. Dogovorili smo se da svako plati svoju poštarinu, a on kaže nesporazum iako sam fotografisao pošiljku gde se vidi da sam ja platio poštarinu za njega , očekivajući po dogovoru da on to isto uradi za mene. . Još kaže da neće da ispadne đ. .. .. Za 150 ,00 dinara , a ispao je. Sa ovim članom jako obazrivo , jer meni taj novac ne znači ali drugima možda znači pri daljem poslovanju. Sramota za tako male pare!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.