pera

Beograd

Član od: 01.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa je stajalo da su baterije dobre, kroz dopisivanje mi reko da bi jedna mozda trebalo da se obnovi a kada je stigla masina, ne puni se ni jedna baterija, tako da su baterije neupotrebljive. Plus masina ima malo cudan zvuk i miris kad se zavrti tih par sekundi koliko ima struje u bateriji. Pitao sam ga da li ima neki predlog da resimo situaciju, reko je da ce razmisliti, posto 2 dana nista nije smislio, morao sam da ga ocenim a meni ostaje neispravna masina i bacen novac.
imaju pepiske,slike kao i video zapisi cele situacije ako koza laze rog nelaze kako kaze narodna,U ostalom cak i da je kako ste napisali ostalo je da nadjemo neku alternativu i to nije bilo danas za sutra.mogli ste reci da hocete da vratite uopste nebi bilo problema za tako sitne pare sigurno se nebi raspravljao ni gubio vreme, bez obzira na realnu vrednost toga sto ste uzeli i vasu ISTINITOST oko cele stituacije.A DA SU ISTINITE VASI KOMENTARI NEBI UOPSTE KOD VAS RADILA MASINA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.