Pera

Kanjiža

Član od: 24.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me dve nedelje laze da ce doci po masinu i danas me je slagao. Masinu sam vec odavno mogao da prodam. Zato od mene negativna ocena.
Prvi kontakt sa prodavcem je bio 28. aprila 2021. Sutradan 29. aprila 2021 je bio drugi kontakt. Telefonskim putem sam obavestio prodavca da ću od sutra dan, to jest 30. aprila biti odsutan tokom praznika pa sve do 5-6 maja. Dakle u pitanju je nedelju dana a ne dve nedelje, kako prodavac tvrdi. Sa druge strane baš da je imao toliko kupaca za vreme praznika prosto neverujem… Ako je i baš bilo potražnje mogao me je prodavac nazvati… Povratak kući je usledio 5. maja naveče. Sutradan 6. maja kontaktiram prodavca kako bih došao sutra dan da pogledam Stihl oštrilicu. Dogovaram dolazak za oko 11h. Istog dana naveče mi se dešavaju nepredvidjeni porodični problemi, da ih ovako javno ne pominjem… Izjutra 7. maja kontaktiram prodavca obaveštavjući ga da nisam u mogučnosti doći ybog gore navedenih porodičnih novo nastalih problema. Prodavac je bio ljutit i neljubazan isto kao i kada sam upitao za korekciju cene. Ispada da, kao kupac, nemam pravo za upit niže cene… I tu se zaista slažen sa prodavcem da zaista komunikacija nije bila dobra i to sa njegove strane. I na kraju, izuzevši sve gore navedeno a meni ipak rešavanje porodičnih poteškoća najvažniji. Sa druge strane kao kupac imam pravo da odustanem od kupovine kao i da vratim predmet kupoprodaje ako nešto nije uredu ili mi ne odgovara. Tako je i po zakonu…. U ovom slučaju nisam ni stigao do predmeta kupoprodaje….
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.