Peric Petar

Beograd | Zvezdara

Član od: 16.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek mi je napisao super stanje laptopa, sve ispravno a poslao izdrndan laptop, koji krci i jedva da radi koliko koci i pogresan punjac, da bi rekao da ce zameniti a posle nekoliko dana kao ko te . .. .. ,sto nisi odma rekao a navodno se napocetku izvinjava. .. .. moja preporuka zaobidjite ovog clana.
Lap-top koji sam prodao je 100% ispravan. -Trazio je da napomenem kuriru da ima dozvolu da otvori paket u prisustvu kurira, tako je i bilo. -Trazio je da ga ocenim pozitivnom ocenom, sto sam i uradio, da bi posle toga ovako pisao. Lap-top je IBM ThinkPad A22m dosta stara masina, prodat za 3000dinara sa 4 x 128mb rama i 1kom 64mb mislim da je cena ok. Trazio je da mu spustim cenu, spustio sam sa 40e na 3000din. Nije hteo punjac i trazio je da mu spustim cenu na 2500. Sad mi trazi nov punjac koji kosta 3700din a komp je platio 3000. Nisam hteo nazad komp jer mi je rekao da mu traba za delove tako da ne znam sta je radio sa njime. Za sve sam mu napisao lepo i mogu da garantujem. Sramota me ovakog prepucavanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.