Peric

Novi Sad

Član od: 03.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio slusalice nedelju dana nas voza I na kraj boli ga cosak nije ni dosao, kaze snalazite se. .samo nam napravio trosak. .e bas zbog ovakvih I postoje I treba davati negativne. .negativna kao kuca Izbegavati clana MAKSIMALNO
Nigde napisano kupujem 100"% Ja Ns in Ns i na kraju lik ima jadan trosak. Jadno i bedno. Nekim ljudima poput ovog lika tih 1000din treba pokloniti za lekove. Sreca sto sam klinički psiholog pa cu ovakvu sitnu bagru licno posetiti sa sluzbenom legitimacijom da se dovede malo na ispitivanje. Čuvajte se ljudi ovakvih nepromisljenih umova kojima se otkaci zivac u sekundi pa samo gledaju kako nauditi drugima. Sankcionisati budale pod hitno.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

agresivno i nekorektno ponasanje nakon preuzimanja paketa. Licno uveren u ispravnost uredjaja, iz njemu znanog razloga samovoljno donosi odluku da uredjaj vrati nazad koristeci agresivnu komunikaciju.
moj odgovor je jednostavan. vec sam naveo posto se radilo o starom modelu bezicne tastature i misa sa infrared konekcijom da postoji mogucnost da moj kompijuter (inace zadnja generacija komponenti) ne prihvati povezivanje spomenute tastature..tako se i desilo.na kraju kad sam trebao vratiti tast.i misa uz vec spomenuti dogovor prodavac se od jednom nasao pametan i zaboravio na celokupnu pricu i interni dogovor izmedju nas dvoice.naravno da mu je tastatura+mis vraceni i da je morao pa makar na silu da ispostuje sam dogovor oko povratka paketa. dogovo za koji sam mislio da je vec unapred ispostovan..ali ne..tip coveka koji kad uvali robu sa greskom (u mom slicaju ne odgovara konekica-koja je naglasena da ce mozda tako i biti),gleda da svakim pravom prekrsi dogovor i zaboravi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.