Pero

Apatin

Član od: 10.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gitara ima kriv vrat i zujanje prilikom sviranja, tj. istu boljku kao i moja 5-to godisnja gitara zbog koje pozeleh novu. Gospodin je odbio da vratim gitaru jer je od trenutka kad sam je dobio do kad odlucih da je ne zelim proslo 48 sati. Za tih 48 sati sam proveravao gitaru, odneo je na procenu i setup u radnju za prodaju gitara "Mix Music" tj. zeleo sam da je zadrzim i da budem fleksibilan. Zakljucak je da gitara ima kriv vrat u prilog ovome nudim link sa youtube-a (vec je uploadovan) u kome sve veoma jasno objasnjavam i pokazujem boljku gitare. Snimano profesionalnom kamerom i mikrofonom, perfektno objasnjeno. Takodje snimljena gitara iz bliza i njeni zardjali srafovi. Takodje apelujem na administratore da temeljno procitaju nasu prepisku. Verujem da nema nikakvog prostora da ja dobijem negativnu ocenu, nemam nikakvu volju da vredjam i antagonizujem bilo kog, samo branim svoje interese. Verovatni kontraargumenti gospodina ce biti: "Mogao si se javit ranije" "Necu cekati nedelju dana na odluku" "Mogao si joj svasta uraditi u servisu" itd. Svaka nejasnoca bice otklonjena cim posaljem link za video. Ocekujem kontakt administratora. Istini na volju, gospodin je super zapakovao gitaru. Poslao je 2 trzalice, kais, futrolu, imbus kljuc. Tako da je tu sve bilo korektno. Vladimir
Covek sve zna sta cu reci,verovatno zato sto je to tako i bilo! Ali ok,da kazem moju pricu: Covek je dobio gitaru u utorak,prvo je bio zadovoljan,pa se javio da mu nesto zuji,i da ce gitaru odneti u servis,i da ce za sat-2 potvrditi da li ce je uzeti.Nisam bas bio presrecan sto ce neko zabadati srafciger,i svoje prste u nju,ali razmisljam pozitivno,bice sve u redu. Verovatno svi bubnjari znaju,da robu koju posaljem,dozvoljavam da mi sutradan posalju nazad,a tu mogucnost je imao i doticni gospodin,medjutim on se nije javio taj dan,racunam,ipak je sve u redu,ljudi kad su zadovoljni,zaborave da se jave... U sredu sam vec i zaboravio na gitaru,ali uvece mi se javio interesent za gitaru,jer je jos oglas bio aktivan(oglas skidam tek kad napravim posao,ako bude nekih nesporazuma,da je prisutan),ja ga odbijam recima da je gitara prodata,i brisem oglas,znaci odbijam coveka,jer kad se ovaj prvi kupac do tad nije javio,znaci,kupio je. Kad ono danas(cetvrtak),oko 14h,stize poruka na KP pocetak:Vratio sam se iz radnje(verovatno servisa)??? JBT,50 sati je vrsio hirurske zahvate na gitari,da bi joj nasao neku manu,i sav srecan kaze da je nasao,i da bi je on eto sad malo vratio,naucio se hirurgije na njoj :) Nisam jednostavno mogao da pristanem da mi vrati ko zna kakvog Frankenstajna od gitare! Covek nudi neke snimke,ok,otkud znam od koje gitare su ti snimci..... Kad je vec naveo nesto i pozitivno o meni,tj sta sam sve poslao uz gitaru,zaboravio je navesti i Ibanez kabel,koji sam mu isto poslao :) Kad smo se dopisivali,rekao sam mu da cu i ja njemu dati negativnu,predomislio sam se,necu mu dati,a neka administrator odluci o mojoj negativnoj,na osnovu nasih prepiski. Sve u svemu,ne osecam se kriv,znaci,prevario nisam,a razlog sto necu da mi vrati gitaru,sam opisao,ipak misim da je on prekrsio svoju rec,jer je u utorak rekao da ce javiti za sat-dva svoju odluku. NARAVUCENIJE-Pero,drzi se bubnjarske opreme,mani se ove druge :) Ziveli!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.