Pesa i Nesa

Beograd | Batajnica

Član od: 07.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da uradimo zamneu, nisam. otisao na teren, da bi to uradili, da bi 2 sata pre nego sto trebamo da se nadjemo odustane. Od mene negativna zbog toga .
Ovo je samo da se da negativna. Covek laze da je odlozio put, vec kako mi je rekao odlozili su iz firme ne ide niko. Trebao sam da menjam iphone 6 64gb za samsung a5 uz doplatu od 100e, sto je ok ako se uzme da je samsung A5 novi model. Ali posto sam ga nazvao taj dan kako on kaze 2 sata pre nego sto smo trebali da se nadjemo i pitam ga koji je model, on kaze stari. Ja sam odustao naravno od trgovine jer ni u ludili ne bih da dam telefon koji vredi 450e, za njegov telefon i 100e sto izadje max 300e.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je prodao kao ispravnu plocu a ustvari je bila neispravna i pokvasena vodom, naravno dematuje sve i nezeli reklamaciju, molio bih postene kupce da obrate paznju na ovog clana!
Druze to se tako ne radi kao sto ti radis, jasno u oglasu je sve pisalo, a gore si stavio da nije tacno, imali smo odlicnu komunikaciju, dogovor sam maksimalno ispostovao. E sad pod 1 ne znas sta pricas i na sve nacine pokusavas da mi vratis tvoj ne ispravni deo ili da iskukas neki novac "kao" za popravku maticne, pod 2 stigao ti je paket, otvorio si ga, zoves me kazes sve ok imao sam samo problem sa mikrofonom (mozda nije radio mikrofon na toj lajsni ali ja sam mu poslao sa telefonom drugu lajsnu na kojoj je bio mikrofon pa je problem resio) e sad zove me posle 5 dana kaze: ova maticna je bila u vodi, pregazio je auto, ona je neispravna.hahhahhah. maticna je poslata ispravna i sve je kako je receno, a sto ti dajes ne tacne predpostavke i ne znam sta si uradio sa maticnom pa sam ti je kao "uvalio" neispravnu to je tvoj problem. A sto se tice reklamacije jasno u oglasu je pisalo, dodjite licno proverite telefon ja sto mogu da proverim proverio sam (a to je da, telefon zvoni, da se pali, da se puni, da ga racunar prepoznaje) i to je sve tacno, za slanje ne prihvatam reklamacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Ogrlice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi je ugovorio zamenu, cekao sam ga nedelju dana, otkazao obaveze da bih se nasao sa njim oko zamene, posle toga izmislja neke glupe izgovore. Ukratko osoba koja ne zna sta zeli. Izbegavati ga
Kad moram da kazem ovako: Ni u jednom momentu se on i ja nismo dogovorili da se nadjemo i da izvrsimo zamenu, ponudio sam mu moj lancic u zamenu, poslao mu slike preko vibera sa drugovog telefona, i on je slao poruke sve vreme na taj broj, smarao me svaki dan na kp kad ces doci, kad ces doci, jel mozes doci ti do Obrenovca. Ja mu nisam odgovarao na poruke i on mene oceni negativno. Ne mogu ja da ga ocenism sad, ali izbegavajte ga u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.