Petar - bez licnog preuzimanja

Beograd

Član od: 05.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dva puta salje nodgovarajucu robu prvi put slomljeno staklo drugi put neodgovarajuce velicine
Prvo covek zove da javi da sam mu poslao neodgovarajucu foliju, kaze da je veca od ekrana. Pokusavam 10 minuta da mu objasnim da mu nisam poslao foliju nego staklo. Kaze dobro staklo je dobre velicine ali je polomljeno, na sta mu odgovaram da mu saljem novo a da mi on to koje je navodno polomljeno vrati. Poslao mu novo, staro mi nikada nije vratio, pre nego sto sam poslao potvrdio mi je da hoce isto staklo kao prvi put sto sam mu poslao, saljem mu staklo, kaze staklo je vece iako je dobio isto kao i prvi put. Kazem mu da mi vrati oba stakla da vidim u cemu je problem, on mi daje negativnu ocenu. Dakle dobio je 2 stakla za 400din. i ostavio negativnu ocenu, ne zeleci da resi situaciju.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je deo koji nije precizan, odnela sam telefon u servis da mi se namontira ekran i digitajzer, medjutim digitajzer nije precizan. Ne prihvata da vrati pare zato sto je ekran namontiran na telefon, lepljen je pa ne moze da ga preproda. Ne preporucujem ovog clana ni za kakvu saradnju!
Ovu negativnu ocenu cu da iskoristim da napomenem neke stvari dodatno potencijalnim kupcima jer verujem da ce svi procitati. Kupac u ovoj situaciji propusta jednu jako bitnu stvar da napomene, a to je da je bio obavesten pismenim putem da ukoliko se deo montira ili zalepi da ne mogu da uvazim reklamaciju. Bilo ko ko je porucivao od mene zna da uz sve ekrane saljem sledece: http://emob.rs/rek/1/1.jpg Jasno je naglaseno da: "Pre skidanja zaštitnih folija, deo istestirati, ukoliko niste zadovoljni iz nekog razloga ili deo ne funkcioniše obratiti se isključivo telefonskim putem na 0643362576.". Na moje pitanje zasto nije ispostovana procedura, dobijam odgovor da je ekran odnet u servis i da u servisu nisu izvrsili testiranje pre montiranja. Ne vidim zaista ni trunku svoje odgovornosti za ovo sto se desilo, ja sam sa svoje strane obavestio kupca o nacinu izjavljivanja reklamacije, a ako kupac ne ispostuje osnovne stvari i ne izdvoji 2min. da testira deo, ne moze da ocekuje ni da ostvari reklamaciju. Postoje dva moguca scenarija sta se desilo: - da je deo stvarno bio neispravan (u slucaju da je sve ispostovano kako treba kupac bi dobio povrat novca, odnosno zamenu za drugi o mom trosku) - da je deo bio ispravan, ali ostecen prilikom nestrucnog montiranja Postoji i treci scenario da je kupac hteo da svoj stari (ostecen) ekran vrati a zadrzi nov ekran i dobije povrat novca ali po subjektivnom utisku rekao bih da to ovde nije bio slucaj mada nijednu opciju ne iskljucujem. Poslednja stvar koju cu napomenuti taj ekran da mi je vracen naravno da ga ne bih "preprodao" kako kaze kupac, nego bih ga vratio uvozniku kao neispravnog. Posto svaki deo slikam pre slanja evo slika gde se vidi da je deo poslat u potpunosti nov i bez ostecenja: http://emob.rs/rek/1/2.jpg http://emob.rs/rek/1/3.jpg Screenshot nakon date negativne ocene: http://emob.rs/rek/1/4.jpg
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.