Petar Djurkovic

Blace

Član od: 17.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Skulpture

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet nije ručni rad, kako je navedeno u oglasu, nego plastična igračka. Sad prodavac tvrdi da je rađen na 3D štampaču, za šta nema dokaze. Vadi se na to da nisam pitao od kojeg je materijala. Primio sam polomljen predmet. Predmet je bio neadekvatno upakovan u najlonsku kesu i samo ubačen u kutiju. Prodavac odbija odgovornost za loše pakovanje i transport. Zašto onda prodaje na daljinu? Trebalo bi da bude samo lično preuzimanje. Ovo je čista podvala. Igračka je već završila u smeću, osećam se nasamareno.
Kupac me je prvo vukao za nos 20 dana obecavajuci kupovinu tj uplatu. Na oglasu ne pise od kog je materijala napravljeno, moja greska ali ne znaci da ne treba da se pita! Tu ,, igracku" kako kaze sam pravio 15 dana, delom je stampana na 3d stampacu a delom rucno pravljena 3d olovkom, za sta apsolutno imam dokaze jer sam zbog sebe slikao korake izrade! Dalje smirglanje, bojenje i ostalo da ne spominjem! Dakle jako puno truda je ulozeno u tu igracku. A gospodin je mislio da statua od skoro pola metra od mesinga ima da se kupi za par hiljada. I paket je BIO adekvatno upakovan! Da ti ga nisu mozda u kesu doneli? Strasno...

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Petar me ubedio da sat nije nikada korišćen, a po prijemu sam ga čistio od pora kože koje su se uhvatile oko kaiša i kućišta sata. Takođe me ubedio da sat ima garanciju, samo nije spomenuo da u garantnom listu lepo piše da garancija ne važi bez fiskalnog računa. Nakon 10ak prvi put sam ga koristio i primetio da sat po izlasku iz kuće 22C na 2C pa opet ulazak u TC na cc 22C pojavljuje se kondenz unutar sata, dakle nešto nije ok. Pokušao sam sa Petrom da se dogovorim, da mi nađe fiskalni račun ili da mu vratim sat. Što je on odbio.
Prvo imam dokaz u porukama da sam gospodinu rekao da ja racun nemam a da imam garanciju jer sam ga dobio na poklon. Sat je koristen samo u sluzbi slikanja i nista drugo. Sat je radio i nije kondezovao nikad. A sta si ti posle mesec dana od kupovine radio mene ne interesuje. Takodje pise na satu da trpi vodu do 5 bari sto znaci da ne mozes da se kupas sa njim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.