Petar Ignjatovic

Smederevska Palanka

Član od: 24.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao vrata. Pohvala za dotičnog gospodina jer ne zna da preuzme, a kamoli da se javi da ne želi niti da odgovori na sve poruke koje su mu slate bile. .. Na stranu što je pošta štrajkovala i kasnio je paket do S. Palanke, na to je rečeno da nema problema i da ćemo sačekati kad stigne, kad je stigla do njegovih vrata i pošte od tad prestaje bilo koji kontakt sa njegove strane a pre toga sam ga ispoštovao i spustio cenu za dva duksa ali očigledno i to ne valja kad nekome se izađe u susret. Meni ide dupla poštarina, a ostalima želim sreću u daljoj saradnji sa Petrom.

Nega i lična higijena > Oprema za brijanje i šišanje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem clana, narucuje i ne preuzima paket. Rekao nam da ce nadoknaditi postarinu, i vise se nije javio, poruke pogleda ali ne odgovori.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.