Petar Lovic

Kovin

Član od: 11.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj je kupljen kao ispravan, dobio sam neispravan aktivni vufer, na poziv telefonom prodavac kaze "raspitacu se sta je problem" sada se vise ne javlja i ne odgovara! Jako neodgovorno i jadno! Ja necu propasti za 50e ne prodaje se tako neispitan uredjaj uz opis ispravan.
Tacno je da je gospodin kupio vufer. Napominjem da sam uredjaj isprobao pre slanja i da je poslat potpuno ispravan. Posle desetak dana se javlja sa primedbom da uradjaj prekida u radu . Mada je proslo previse vremena za reklamaciju jer je za to vreme doticni mogao da ga osteti .( Sto se iz dalje komunikacie sa njim moze zakljuciti: da je sklon eksperimentisanju na uredjajima). Odlucujem da uredjaj vratim .Obavestavam ga porukom na KP-u da moze da vrati vufer naravno u stanju kako sam mu ga i poslao. On mi odgovara da je otvorio vufer izvadio zvucnik rasturio ga na sastavne delove i da je krenuo da ga popravlja. Sutradan me pak obavestava da nije uspeo sa popravkom te da sada radi jos losije. Tog trenutka kada je na uredaju vrsena intervevcija nestrucnog lica odlucujem da odustanem od vracanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.