Petar M.

Beograd

Član od: 28.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je u stanju kao sa slike, ali na ekranu postoji ZUTA MRLJA. Kada sam ga pitao za zute mrlje, on mi je rekao kako NEMA. Navodno da ima bilo kakva mrlja, on bi to naveo u oglasu. Cuvajte se ovakvih clanova, meni je uvalio fon, zato budite oprezni. Vadice se na transport, ali kutija je stigla u odlicnom stanju, bez bilo kakvih ostecenja.
Ja sam svoj dogovor maksimalno ispostovao kao i za sve ostale sto se vidi po mojim ocenama. Meni vasa negativna ocena nista ne znaci, jer znam da sam poslao telefon kakav sam naveo u oglasima i kakav sam vam opisao. Stojim iza toga, da je bilo takvih nekakvih "ZUTIH MRLJA" naveo bih u oglasima, tacnije ne bih ni prodavao takav telefon. Sta se sve danas ne salje i ne radi brzom postom. Ja sam oduvek bio protiv toga. Vasa odgovornost je to sto ste pristali na tako nesto.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.