Petar Milosevic

Beograd | Zvezdara

Član od: 03.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik je sve rekao kao i sto jeste, samo mi nije rekao najbitniju stvar. Na telefonu je ostecenj displej i to se samo vidi na crnoj povrsini. Lik mi je slao slike na beloj povrisni sto se to ne vidi na beloj povrsini ekrana vec samo na crnoj. I tvrdi da to nije bilo kod njega. Ekran je ostecenj na 3/4 mesta sto je bas upadljivo na crnoj povrsini. ..
Kao prvo,ja nisam lik nego se zovem Petar.Zao mi je sto na sajtu ne mogu da se apliciraju slike koje sam ti sve slao,svaki detalj sam ti slao.Telefon je 1000% isoravan i nicega nije bilo na njemu,telefon je prodat jos u Subotu i namerno nisam hteo da obrisem oglas. E sada ovako: Zaj*** si me jedno 20 min preko telefona,sakrio si broj telefona,broj telefona koji ja posedujem i na KOM BROJU SAM TE JA ZVAO KAKO SI MI DAO SE NE SLAZE NA SAJTU I TVOJ BROJ.Broj sa sajta ne postoji,kada si me kontaktirao dao si mi drugi broj telefona ,trazio si mi sve da slikam detaljno kao sto sam i ucinio,telefon je perfektno stanje kao sto sam ti i rekao sem sto je imao par ogrebotina na ivicama kao i svaki polovan telefon.Telefon si dobio za 210e ispod svake cene.Zasto nisi napisao ovde da paket nisi preuzeo na vreme nisi se javio prilikom preuzimanja paketa,nisi me ni zvao kada si preuzeo paket.NEGO SAM JA TEBE ZVAO DA VIDIM O CEMU SE RADI DA LI JE PAKET PREUZET ILI NIJE.Zasto nisi napisao da si mi trazio 2000din da kupis nov ekran.MNOGO BI TOGA IMAO DA NAPISEM O TEBI KAKAV SI CLAN I KOJE SU TI NAMERE NE ZNAM ZAISTA,ali jedno znam jedino sto mi je krivo i veoma zao sto slike i tekst koji sam slikao kada smo se dopisivali ne moze da se postavi na sajtu.Zasto nisi napisao da sam prihvatio da mi vratis telefon u stanju kakv je i bio,naravno necu priznati nesto sto nije bilo na njemu zato sam i u opisu oglasa napisao citko i jasno"NAJBOLJE LICNO PREUZIMANJE DA SE KUAC UVERI U STANJE I ISPRAVNOST TELEFONA"sto sam i tebi rekao...Moje ocene govore i vise o meni,nema problema ako sam ja zasluzio NEGATIVNU ocenu neka bude tako,ali toja prva ocena je negativna i to za NEOZBILJNOT I NEODGOVORNOST.Neka ti je sa srecom i neka te sluzi telefon...Hvala na razumevanju,pozdrav i svako dobro...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.