Petar Popara

Beograd

Član od: 09.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Hobi, sport i razonoda

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NISI preuzeo knjigu u svojoj POŠTI a tražio si da se pošalje knjiga. Knjiga UREDNO poslata a nije preuzeo knjigu. Dokaz broj pošiljke PX398096233RS NEGATIVNA ocena Nije za saradnju
PX398096216RS Broj pošiljke...poslata knjiga Zlatna rukavica Bog.Kahrimana.......Srdačan pozdrav...javite kad preuzmete. PX398096233RS Broj pošiljke...poslata knjiga Zlatna rukavica Bog.Kahrimana.......Srdačan pozdrav...javite kad preuzmete. PX398096216RS Broj pošiljke...poslata knjiga Zlatna rukavica Bog.Kahrimana.......Srdačan pozdrav...javite kad preuzmete. Ova je Vaša...broj posiljke. OVO SU PORUKE OD DOTICNE OSOBE, TUMAC TREBA DA BI RASTUMACIO STA JE PISAC HTEO RECI... NO NEMA VEZE REKAO SAM DA CU DOCI I POKUPITI KNJIGU, A TO CU I URADITI U TOKU DANASNJEG DANA!!! UJEDNO OD POSTE MI NIJE STIGLA NIKAKVA OBJAVA DA JE PRISTIGLO UOPSTE U POSTU!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.