Petar

Sombor

Član od: 07.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazite se ne uplacujte mu pare na racun.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NELJUDSKOST, NEPOSTOVANJE, NEODGOVORNOST, NEOZBILJNOST NA MAKSIMALNOM NIVOU OD MOMKA SA 26 GODINA! Petar me je MOLIO da mu sacuvam telefon, da se napravi rezervacija, jer nije bio u finansijskoj mogucnosti da plati u celosti dogovoreni iznos na dan pocetka pregovora, istu sam i napravio bez ikakve akontacije. Akontaciju sam trazio, medjutim protivio se, jer je tvrdio da kupuje 100% Izasao sam u susret, i sacuvao sam telefon od 09.08. do 20.08. . 19.08. mi se javio putem poruke preko sajta Kupujemprodajem, gde mi je jasno napisao da dolazi sutra po telefon, samo je bila dilema u kojem ce periodu doci, da li 13 ili 17h. Ja sam mu rekao da se mogu prilagoditi, te da u 17h mozemo na miru obaviti, a u 13h jedino da dodje do mene i samo da se razmenimo, jer sam u to doba radno angazovan. Odgovorio sam mu na tu poruku, te smo dopisivanje nastavili putem Vibera. Dogovor je i dalje bio da dolazi 20.08. , kako je dosao taj dan, ni traga ni glasa od Petra. Poruke procita i ne odgovori, na poziv se ne javlja. Pored toga, mesec i po dana pre toga smo takodje trebali napraviti trgovinu, ali pod uslovom da mu ja novac uplatim unapred, kako bi on mogao izmiriti svoje dugovanje prema operateru ciji je korisnik. Tek nakon sto mu uplatim novac, on regulise dugovanja, ja mogu doci kod njega u Sombor. Na moj predlog da ja dodjem licno iz Subotice u Sombor, jer nije na kraj sveta, te da odemo zajedno da regulise dugovanja, pa nakon toga sklopimo posao, nije pristao. Odgovor mu je bio "ne zelim tako, ne zelim da saradjujem sa nekim ko mi ne veruje, ko nema poverenja u mene. Uplati mi novac i onda mozes doci, pa na miru da obavimo. " Van svake pameti. Nudim cisto resenje, a on bezi od toga. Ocigledno je sta je bila namera. Nazalost, sazalio sam se na njega zbog njegove sutuacije u kakvoj se nalazi i sta ga je zadesilo u zivotu, a on to zloupotrebljava. Misli da ce ga svi zaliti. Komentar je daleko duzi, ali ne stane sve!
Nemam komentar.. totalna laz… najvise me je iznerviralo da mu dajem 330e za 11 pro nov i da on ne moze da dodje na autobusku, vec da mu ja dolazim ispred firme i placam taxi… umesto da se ponudio da ce on… nikada ga nisam prevario, jednom smo trgovali.. totalno razocRenje za marka
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.