Petar

Novi Sad

Član od: 07.05.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek poslao neispravan telefon u potpunosti tvrdeći da je ispravan opraštam mu 3500 dinara a telefon vracam nazad poštenom čoveku. ..
Trudim se da budem maksimalno transparentan prilikom opisivanja predmeta, bilo da je ispravan ili ne, kao sto je bio slucaj i sa ovim predmetom. Uredjaj se prodavao za delove pri cemu je opis bio prilicno detaljan sta je testirano i sta radi a sta je nepoznato, iza toga stojim 100%. Nijednog momenta nije bio dogovor da doticni rastavi uredjaj na delove i vrati ukoliko mu se nesto ne dopada. Gospodin "postenjacina" je izbegavao telefonski poziv da bi se napokon javio i jednim agresivnim nacinom komunikacije i pretnjom negativne ocene probao ostvariti svoje skrivene namere. Svako pominjanje dece i lekova za roditelje u meni budi gadjenje. Ucena ove "moralne gromade" ipak ne sme proci...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.