Petar

Niš

Član od: 24.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Setovi za igru

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslata je pokvarena igracka, niti je nova kao sto je upisano, niti je ispravna kao sto je napisano, prodavac se nije javljao na telefon, jedva smo uspeli da vratimo pokvarenu igracku. ne preporucujem saradnju sa takvim prodavcem
Prvo:Igračka ali igračka u svakom smislu reči je potpuno nova i ispravna.Kupac je očigledno za ovaj novac očekivao profesionalni sintisajzer,što je nemoguće. Drugo:Iz meni nepoznatih razloga kupac navodi netačne informacije, izgleda sa nekim razlogom njemu samo poznatim. Treće:Kupcu je vraćen novac čim je igračku vratio, a ne kako je on hteo prvobitno da ja uplatim prvo novac njemu,pa tek da on vrati igračku. Četvrto:Ne preporučujem saradnju sa takvim kupcem koji ne zna šta hoće.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.