Petrik Stevan

Novi Sad

Član od: 20.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pa u oglasu je pisalo da je sve ispravno. .. razumem da 2000 din i nisu neke pare, ali bi trebalo ispoštovati napisano. Cd plejer ne učitava cd-ove(provereno sve vrste) i izbacuje poruku error code 99, što znači da postoji neki problem. Prvo sam probao kontakt sms-om, pa sam tek bez odgovora dao ocenu.
evo ovako Dusko ,poruke sa KP bih zamolio administratora da objavi ako se ti slazes,a evo i nasih sms poruka istog dana" dusko"koja je zadnja cena za kenwoda 20 18h ja"2000 din 20 21h dusko" interesuje me ,jeli sve ispravno,radio,aux ulaz,cd inije toliko bitan ali eto jeli mp3 i dali je ispravan? 20 22h ja"sve je ispravno ima mp3 20 27h dusko"gde se moze pogledati sutra i u koje vreme 20 28h ja"ulica je bele njive na podbari kad god vama odgovara 20 30h dusko"ok,u toku prepodneva,javicu se,recite mi jos jeli bas tako prasnjav ili je to od blica? 20 31h ja"od blica 20 33h dusko"ok 20 34h /u medjuvremenu dusko u 07 07 h na kp salje poruku da odustaje od kupovine/ sms dusko"jeste kuci ,dosao bih ipak da pogledam kenwuda 10 28h ja"moze supruga je kuci i dam broj telefona 10 32h dusko"stevane ,zasto kada pustim cd pise eroor kod 99? 18 38h ja"neznam stvarno kad je izvadjen iz auta sve je bilo ispravno 19 07h coveka nisam ni video,nije me ni pozvao telefonom ,nego prvo sve je ok radio je ugradjen ,trazi pozitivnu ocenu,ocenim ga pozitivno i sad mi da negativnu ,vratio bih novac i nadoknadio troskove da je trazio nasli bi resenje sigurno ,a ne ovako
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.